NE VOLIM ŠTO SE PIŠE O MOM PRIVATNOM ŽIVOTU: Dea Đurđević iskreno o krizi u ljubavnoj vezi sa Mladenom Mijatovićem

Voditeljka jutarnjeg programa televizije "Pink" Dea Đurđević pred kamerama je prokomentarisala navode da je njena emotivna veza sa kolegom Mladenom Mijatovićem u krizi.

- Ne volim što se piše o mom privatnom životu, jer ja svoj privatni život ne namećem. Nije mi toliko čudno, jer se ja ponašam normalno, idem na pijacu, u prodavnicu. I lažne vesti i tačne vesti, pa sve je to posao - rekla je Dea u emisiji "Premijera", a onda otkrila kako se borila da dođe do svojih poslovnih ciljeva:

- Sedela sam ovde po 10 sati, bila sam baš uporna. Svakog sam ispitivala nešto. Bila sam uporna i ostvarila sam svoj cilj. Mislim da svako treba da svoje želje sprovede u delo upornošću i radom na sebi - kaže voditeljka, koja je prokomentarisala i slučaj Novaka Đokovića u Australiji.

- Ja mislim da treba da veličamo Novakovu hrabrost. Prvo njegovu tišinu, jer je sada najhrabrije da ćuti. Vidim da je svuda tema broj jedan. Mislim da se i dalje najviše priča o Novaku, tako da je ovo njegova pobeda - rekla je Dea u emisiji "Premijera" i otkrila sa kakvom je poukom izašla nakon teške životne borbe:

- Svako jutro kad se probudiš u svom krevetu i ideš u svoj toalet i možeš da zagrliš osobu koju u tom trenutku želiš da zagrliš, ti si pobednik. To sam na teži način shvatila, ali mislim da bi svako to trebalo da shvati.

Izvor: Pink.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.