OTKRIĆU SVE TVOJE LAŽI, NEĆU VIŠE DA TE ŠTEDIM: Dejan Dragojević žestoko ponizio Dalilu pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom današnje radio - emisije "Amenzija" Bane Čolak ugostio je Dalilu Dragojević koja je odlučila da progovori o svim ljubavnim brodolomima koje je doživela sa bivšim mužem Dejanom i bivšim ljubavnikom Filipom Carem.

- Već dva dana mi se dešava kataklizma. Želim prvo da ti se izvinim za sve uvrede koje sam ti izrekla. Dva dana sam jako loše, u izolaciji sam provela dosta vremena, mislim da mi više nije potrebna. Prvu noć sam mu ispričala sve i svoja osećanja, on je rekao da će biti tu, ja sam mu rekla da ne želim takav odnos, zamerio mi je to. Kaže mi da mu namećem grižu savesti. Ima dosta nesuglasica, isto tako se desilo i sa Dejanom kada je stigao u kuću. On je meni onako poslovno rekao "Dobar dan", a ja zahtevala da izađem, nisam znala šta je sa njim, mislila sam na najgore. Posle sam mu prišla i pričali smo normalno dok nije došlo do izolacije. Sinoć mi je rekao da sam ja od*ebana od strane Filipa, poslao je Đedovića da podelimo novac, ja mu kažem što to sada kada znam da ima novca, on kaže da neće drugi da troše njegov novac. On se okrenuo i rekao da ću završiti sa novčanicom u nosu, a onda napao i Filipa, izvređao me i 'ajde to. Slušaj ovo. U ponedeljak je Dejan od mene tražio lek za želudac i ja mu kažem idi uzmi, a sutradan šalje Đedovića. On je samo hteo da izazove reakciju jer me poznaje. Dolazi do situacije da se tokom Nenadovog izlaganja Dejan grli sa njim i kao solidarišu se i on kaže Irmi da ne kaže da je u pabu. On je mislio da ću ja doći tamo ali nisam. Danas je rekao kako sam ja njemu ostavljala čokoladice i poruke u garderoberu, ja sve prihvatam ali ja tek sada shvatam sa kim sam imala posla. Ja mu želim sreću, sve izlazi na videlo. Govorili su da ja prebacjem loptu na njega, e sada će sve da se vidi. Ja kažem, neka bude tako, samo da ne bude lupanja. Za Srpsku Novu godinu, on stoji iza Cara i puši i kad je uletelo obezbeđenje, on je namerno napravio haos, što nije njega potapšao po ramenu i rekao mu šta ima lepo. Ja doživljavam kataklizmu, ne mogu da se oporavim. Prihvatam činjenicu da sam ja najgora u svemu, neka bude tako, ali od danas gledam samo sebe jer ja vidim da nikome nisam ni bitna, ni važna. Ispadam najgora - pričala je Dalila i dodala:

- Juče sam zapalila igračke, ali sam ih polila vodom posle i bacila, ne želim više uspomene sa njim. Nisam htela ni da spavam u izolaciji, posle toga nisam ni htela da spavam u izolaciji, a u sobi Dejan dobacuje nekim devojkama, ja sam skočila kada sam videla šta radi.

Dejan je ušao u prostoriju radija i sa metlom u ruci čistio pod rečima:

- Izvini Bane, moram da očistim laži - rekao je Dejan.

Dejan ipak nije mogao da ostane imun na Dalilino izlaganje, pa joj se pridružio u emisiji i odgovorio na njene prozivke:

- Slušaj, mi se pomirimo, ona iza leđa da upaljač Filipu. Pazi, poljube se u ekonomskom i onda se ponašaju kao stranci u Beloj kući. Sad ću ja da pričam na šta si ti spremna i izneću sve tvoje laži - odbrusio je Dejan, pa napustio emisiju.

- Ja sam čoveku transparentno dala upaljač, ali nije ni to bitno. Niko ne može da me ubedi da mene ovaj čovek voli, želi da me predstavi kao najgoru, a sebe kao najboljeg. Ja sam u ekonomsko dvorište otišla sama da plačem, Filip me je video i došao da priča sa mnom na najnormalniji način. Želeo je da me uteši i digne, želeo je da mi pomogne - objasnila je Dalila.

- Zašto onda ona meni zamera komunikaciju sa drugim devojkama? Želim da pričam jako sad, šta radi džukela i džukac, pa kad džukela digne rep, da čujete šta džukac radi. E, tako ću sad kad se se*e po mojoj ljubavi. Maja je diskvalifikovana zbog Filipa i Dalile, zato što je Dalila indirektno davala povoda. Ne, više te ne štedim! - ponovo je ušao Dejan i rekao.

- Ona je ovo želela da dobije, želela je da izazove njegovu reakciju, jer je Dejan ne konstatuje, ni Car, i on ju je odje*ao. Ona bi da se je*e sa strane, a da ima muža, niko ovo ne može više da sluša - rekao je Stefan Karić.

- Podseti je da je imala seks u hotelu, izbacila me iz kreveta, reci šta si sve radila! Nije te sramota, bre! Velika Dalila skuplja otpatke. On je sebi napumpao ego, video je šta može, sad se uhvatio Ane, radi šta hoće - vikao je Dragojević.

Dalila više nije mogla da izdrži uvrede na svoj račun, pa je napustila u emisiju.

- Sad sve pričam, neću da budem kao Ša, da dolazim i naredne sezone, da bih govorio kako je bilo. Sad kad vraćam film, mene je napadala samo da bi se njemu dodvorila. Sa mnom se svađa, da bi se sad pomirila sa bivšim dečkom. Ja znam da je istina ono što on kaže, jer je i meni pričala neke stvari. Neka ispadne najgora, sama sebi radi ovo, ja sam pokušao sve. Znam ja kako da je ona njegova faca rekla "Mnogo toga bi ti dozvolila, samo da sam ja hteo" - završio je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još