NADAM SE DA ĆE SVE BITI U REDU: Saša Joksimović prokomentarisao nagađanja da se razvodi od supruge Nevene

Informacija da se glumac Saša Joksimović razvodi nakon trinaest godina braka sa suprugom Nevenom juče je preplavila medije.

Glumac navodno planira da se sporazumno razvede od supruge Nevene sa kojom ima sina Iliju. Oni trenutno proživljavaju krizu u braku, zbog čega se izbegavaju u kući i slabo komunicaru. Doduše, ovo nije prvi put da je bračni par pred razvodom. U sličnoj situaciji bili su pre nekoliko godina, kada je malo falilo da se raziđu, ali na kraju su ipak uspeli da prevaziđu probleme.

Ovog puta opet stvar je malo komplikovanija, a navodno je razvod Sašina česta odsutnost od kuće zbog preteranih poslovnih obaveza. Uprkos tome što Joksimović u slobodno vreme pokušava da nadoknadi porodici sve što ne može kada radi, njegovoj supruzi očigledno to nije dovoljno, pa samim tim dolazi do čestih svađa i rasprava.

- Nevena i Saša su, pre svega, razumni i odrasli ljudi, a dete im je na prvom mestu. Oboje su maksimalno posvećeni, pa čak i kad Saša ima previše posla oko snimanja. Kao i u svakom braku, i u njihovom nije sve idealno. Trenutno nisu u sjajnim odnosima, ali i dalje žive zajedno, samo što se slabo viđaju. Saša ujutru izađe iz kuće i vrati se tek uveče, ali postoji nada za pomirenje - otkriva izvor.

Joksimović juče nije želeo da daje izjave na ovu temu, ali danas je dao komentar za Nova.rs.

- Ne želim da komentarišem mnogo jer se nadam da će sve biti u redu. Toliko mogu da kažem u ovom trenutku - izjavio je glumac.

Podsetimo, Saša je nedavno objavio na Instagram fotografiju sa nepoznatom plavušom zanimljivog opisa:

- Konačno slobodan - napisao je glumac.

Joksimović je u poslednje često odsutan od kuće, jer je na svakodnevnim snimanjima. Pored pomenute serije, snimio je i jednu od najbitnijih uloga u filmu "Toma", a angažovan je i kao tv voditelj. Da li je njegova odsutnost doprinela razvodu, pokazaće vreme. Ono što je sigurno je da im ovo nije prva kriza u braku. Saša i Nevena su već prebrodili jednu krizu, nakon koje su se pomirili, a da li će prevazići i ovu, ostaje da se vidi.

Izvor: Nova.rs
Foto: sasajoksimovic_official/Instagram

Pogledajte još