PEVAO SAM JOJ DOK JE LEŽALA U POSTELJI, NIJE ME PREPOZNALA: Potresna ispovest Željka Samardžića o smrti majke

Popularni pevač Željko Samardžić otkrio je da je od majke nasledio talenat za pevanje, a pesma koju mu je ona pevala u detinjstvu poslužila je kao znak raspoznavanja u trenucima kada je bila teško bolesna i nije bila svesna.

- Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. "Negde u daljini pogled mi se gubi"... Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo - otkrio je Samardžić.

Pevač je dalje istakao da se upravo sa tom pesmom i rastao od majke.

- Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla: "Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom". Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula - ispričao je Samardžić u emisiji "Realna priča" na "Kurir" televiziji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: zeljko_samardzic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.