POKUŠAVAĆEMO JOŠ, KRISTINA JE MLADA, A JA SAM U PUNOJ SNAZI: Kristijan Golubović progovorio o bolnom gubitku bebe

Bivšem rijaliti učesniku Kristijanu Goluboviću trenutno se ceo svet ruši jer je njegova devojka Kristina Spalević prokrvarila je u trudnoći, zbog čega je trudnički hormon počeo da opada. Doktori su konstatovali da su izgubili bebu, ali budući da je trudnoća rana, nadaju se da će plod otići sam, te da Kristina neće morati da ide pod nož.

Ovo, nažalost, nije jedina tuga koja je snašla Golubovića. On se našao i u centru skandala zbog toga što je javno rekao da će se odreći svoje ćerke Vere zbog toga što je na zahtev bivše supruge Ivane sud u Kraljevu odlučio da može da je viđa samo jednom nedeljno na sat vremena. On to, kako kaže, ne želi da prihvati.

- Ne mogu da verujem šta nam se dešava. Tužni smo i plačemo oboje. Kristina samo leži i ne želi da ustane iz kreveta - počinje razgovor Kristijan.

- Ona je dobila koronavirus zbog čega joj je trudnoća postala visokorizična. Doktori su odmah rekli da su male šanse da se održi jer je rana trudnoća u pitanju. Kada je prokrvarila, uradili smo trudnički hormon beta HCG i videli da je počeo da pada.

- Pošto su prve nedelje u pitanju i plod se još nije formirao, kako su nam doktori objasnili, nadamo se da neće trebati kiretaža i da će on sam otići, budući da Kristina danima krvari - s bolom priča Golubović.

- Doktori očekuju da beta uskoro padne na nulu i da to bude to jer ukoliko se to ne desi, ona će morati na kiretažu. Svi smo se radovali kada smo saznali da ću postati otac po treći put, moja je greška što sam odmah to podelio sa svima. Bio sam srećan, sledeći put to neću tako uraditi - kaže on, i dodaje da se nada da će im se nova trudnoća uskoro ponovo desiti.

- Lekari su nas ohrabrili kada su nam rekli da ćemo moći ponovo da radimo na detetu jer je ona mlada, a ja sam u punoj snazi - istakao je Golubović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još