ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Aleksandar Todorović izbačen iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević je ovonedeljnim nominovanim takmičarima Dejanu Dragojeviću i Aleksandru Todoroviću - Saletu Glumcu objasnio pravila igrice koju je Veliki šef priredio za njih.

- Nemamo pobednika ove igre - saopštio je Tanasijević, a onda mu je voditeljka Dušica Jakovljević rekla koji zadrugar ima koliki procenat glasova.

- Jedan ima 90 odsto, a onaj koji večeras napušta "Zadrugu" ima 10 procenata glasova publike, manje procenata ima Sale, i on zauvek napušta rijaliti imanje - saopštio je Darko.

Nakon što se pozdravio sa zadrugarima Sale je stigao u studio voditeljke Dušice Jakovljević.

- Kako je bilo u Zadruzi - pitala je voditeljka.

- Kad sam bio u vojsci, rekao sam da ću ja to lako. Ovo je totalno drugačije, psihološki je mnogo teže - rekao je glumac.

- Šta ti je bilo najteže - pitala je voditeljka.

- Ja sam otišao iz zemlje dosta ranije. Pamtim neki kodeks, ali se sada sve promenilo. Neki put sam se blamirao za neke stvari - rekao je Sale.

- Kako ti Dejan deluje sada - pitala je voditeljka.

- Ja sam rekao na njegovoj nominaciji, da to što ima on nešto, to potiče iz detinjstva. Znao sam da je dobar dečko, ali nešto me ganulo oko roditelja - rekao je Sale.

- Je l' on preboleo Dalilu definitivno - pitala je voditeljka.

- Znate kako, kada vratim film, ona će njemu da stoji u srcu duže vremena i vreme je da svako krene svojim putem. On je svestan toga i polako mu dolazi iz du*eta u glavu, ali dokle god je ona tu, neće biti toga - rekao je Sale.

- Kako ti deluje Dalila - pitala je Dušica.

- Dalila i Car, tu nema neke budućnosti. Želim im sve najbolje... - rekao je Sale.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još