U ŠIMANOVCE STIŽU BROJNA POZNATA LICA: "Zadrugu" će zameniti potpuno drugačiji rijaliti program

Prošlog juna na finalnoj večeri "Zadruge 4" idejni tvorac ovog programa Željko Mitrović najavio je da će peta sezona ujedno biti i poslednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasiraju još bolju rijaliti formu.

Iako je do finala ostalo još šest meseci, izvor blizak produkciji otkriva da se temeljno radi na scenariju novog rijaliti šou-programa koji će se po mnogo čemu razlikovati od "Zadruge".

Novi rijaliti trebalo bi da po ustaljenoj formuli počne u septembru, ali glavna ideja je da pozove ljude s imenom, prezimenom, zanimanjem i karijerom.

- Velika želja čelnika produkcije je da pred kamere ponovo dovedu pevače, pevačice, glumce, profesionalne manekene i da njih stave u uslove na koje nisu navikli. Trebalo bi da bude mnogo više igara, izazova, a u pripremi je i nova scenografija. U novom rijalitiju trebalo bi da se pojave dobro poznata lica ili oni koji su bili jako popularni devedesetih i dvehiljaditih godina - kaže izvor za "Rijaliti! plus".

- Mnogo pevača, pevačica, političara, glumaca i televizijskih lica je tokom poslednjih pet godina odbilo učešće u "Zadruzi" samo zato što taj rijaliti po njihovom mišljenju čine ljudi bez zanimanja koji su samo željni kadra i instant popularnosti. Osluškujući njihove potrebe na brojnim pregovorima koje je s njima vodio, Mitrović je odlučio da ponovo sastavi ekipu kakvu smo nekada gledali na "Farmi" ili u "Dvoru" - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još