Godišnjica New Moment New Ideas Company

Povodom godišnjice New Moment New Ideas Company u četvrtak, 14. februara 2008. godine, na dan zaljubljenih, Saint Valentine’s Day, upriličena je velika žurka za zaljubljene i one koji će se tek zaljubiti, za zaljubljenike i ljubitelje, prijatelje, saradnike, poštovaoce,... ove renomirane i referentne ustanove. 

Uz dobru muziku New Moment Jazz Band-a, bogat i raznovrstan koktel i ukusne specijalitete restorana „Kod kapetana“ mogli smo uživati i u izložbu nagrađenih radova u New Moment Galeriji Ideja. Možda sam pogrešio u resledu, ali to je zaista bilo najmanje bitno, ono što je bilo sigurno najbolje je da smo se svi odlično proveli.

Celovečernji osmišljen program, ali i neobavezno druženje, za one koji rade sa New Moment-om, ili sarađuju ili prete rad ove kuće, ali i za goste koji tek treba da uđu u New Moment sa svojim New Ideas, bio je prilika da se na jednom mestu sretnu i vode razgovore o poslu uz zabavu, ili da se zabavljaju poslovnim razgovorima, prvo posao pa zabava- ovde nije bilo pravilo. Uz dobre domaćine, koji zaslužuju svaku pohvalu jer je sve bilo organizovano na najvišem nivou, sve je bilo dostupno i moguće. 

U društvu elite iz sveta modernog poslovanja u pružanju usluga savremenim metodama i klijenteli koja zna šta hoće i šta je dobro, ali i tek dolazećih mladih perspektivnih aktera nove svetske scene, mogao si da razgovaraš iznoseći svoje ideje i tražeći način da ih uklopiš u vladajuće etablirane trendove ili da jednostavno pijuckaš svoj apsint i zabavljaš se slušajući dobar jazz i gledaš nagrađene radove u proteklom periodu, razmišljajući šta će se sledeće desiti, čime će nas iznenaditi New Moment. 

Ja sam se odlično proveo, razgovarao sam sa par meni dragih (i poznatih ljudi), sklopio par poslića, popio nekoliko pićenceta, malo fotkao, pa opet neko pićence... Pri odlasku sam ljubaznim domaćinima još jednom čestitao srećnu New Moment godišnjicu, poželeo im svaki uspeh u budućem radu i puno sreće u ljubavi i svašta nešto lepo što požele da im se ostvari i da im dođem i sledeći put ovako nekim lepim povodom. 

Dragan Kljajić

Pogledajte još