Duško i Radojka, Dražen i krtica

Veliki Brat je neizmerno obradovao Duška kome je na kratko poslao suprugu Radojku. Kakva ljubav, kakva radost i milina. Svaka čast Dule, malo je takvih parova.

Nije mogao da veruje kada mu je kroz dvorište u susret došla supruga. Grlio ju je, ljubio i naravno - odmah pitao za krave. Možda je to gradskoj raji smešno, ali svaki seljak domaćin, prvo pita za "blago".

Radojka je Duška uverila da je sve u redu i da ga svi vole i podržavaju. Sada Dule - Piroćanac, može mirno da spava i dalje da se bori za nagradu.

Još jedan kratak susret je novost. Dražen je došao iz bolnice da se pozdravi sa ukućanima. Dočekali su ga srdačno, on im je pričao, kako se oporavlja, ali i to da je sve vreme u izolaciji zbog mogućnosti da se ponovo vrati u šou. Za sada je Veliki Brat od Dražena tražio da ukućanima kaže kako je u novinama na putu iz bolnice ka Košutnjaku slučajno pročitao naslov da je u VB Kući neko ubačen kao "krtica".

Dražen nije bio baš uverljiv, ali na većim mukama od njega je Soraja koja ima tajni zadatak da ukućane ubedi da je ta krtica Nirmal.

Pa, da vidimo kako joj ide i da li će leteti perje.

J.K

Pogledajte još