Najbizarne pritužbe turista

Gosti se žale na sve i svašta pa i na vruć pesak, to što im hotel nudi dobru hranu ili udoban krevet ...

Smetaju im udobni kreveti i lepe lokalne žene

Prema nekim procenama, britanski turisti spadaju u onu kategoriju ljudi kojima često nešto smeta dok su na odmoru. Oni se žale na preudobne krevete u hotelu, a smetaju im i lepe lokalne žene.

Verovali ili ne, neki toplo vreme, dobru hranu i udobnost smatraju blagodetima vrednim slavljenja, a nekim je turistima to razlog za pritužbe.

(old_image)

Turistička agencija sunshine.co.uk objavila je na neke od najbizarnijih pritužbi svojih klijenata među kojima su pritužba da je pesak vruć ili da ima previše Britanaca pa se ne osećaju kao na egzotičnom mestu.

Kako upropastiti liniju i brak?

Jedan muškarac nakon odmora na Majorci žalio se da mu je brak doživeo krizu, jer je na plažama bilo previše lepih i zgodnih žena u bikinijima da ih je morao gledati.

(old_image)

Jedan od gostiju na Costa del Soleu u Španiji želio se da se tokom odmora ugoio, a naravno nije on kriv nego preobilna ponuda hrane u hotelu.

Turista u Portugalu žalio se na preudoban krevet zbog koga je svaki dan spavao duže, pa prespavao većinu odmora.

Požalio se što je kupio lažne Prada naočare

Još jedna bizarna pritužba stigla je od muža i žene, koji se se žalili da je par koji je odseo u sobi do njih, za vreme seksa bio toliko glasan da su i oni bili pod pritiskom i primorani da se i sami seksaju na odmoru.

Kraja bizarnostima nema, pa se jedan turista žalio što je na plaži ispred hotela u kojem je odseo kupio Prada sunčane naočare za pet eura, pa se razočarao kada je shvatio da su lažne.

Pogledajte još