Partizan siguran, porazi Radničkog i Zvezde

BEOGRAD, 11. maja 2011. (Beta) - Košarkaši Partizana zadržali su prvo mesto na tabeli Superlige, pošto su kao domaćini u utorak uveče pobedili OKK Beograd sa 84:56 u 11. kolu prvenstva Srbije.

Partizan je pobedio bez ikakvih problema, a trener Vlade Jovanović iskoristio je sve igrače. Devetostruki uzastopni šampion Srbije ima sada 10 pobeda u Superligi, jednu više od Hemofarma.

Vrščani su devetu pobedu u šampionatu zabeležili nad FMP-om, koga su savladali sa 100:92. Hemofarm je stekao veliku prednost u prvom poluvremenu, ali je FMP u završnci uspeo da pridje, ali ne i da preokrene.

FMP ima četiri pobede, ali plej-of još nije izgubljen za njega, pošto je izgubila Crvena zvezda, od Metalca u Valjevu sa 106:94. Zvezda ima pet pobeda, a FMP četiri, koliko imaju i Metalac i junak kola, beogradska Mega Vizura.

Iznenadjenje kola Mega je priredila u susretu sa trećeplasiranim Radničkim iz Kragujevca, koji je dobila sa 106:103 i tako otežala kragujevčanima put do trećeg mesta tabele. OKK Beograd ostao je sam na dnu tabele sa samo tri pobede.

Pogledajte još