Najveće grudi na svetu u jutarnjem programu Velike Britanije

Vlasnica možda najvećih grudi na svetu je egzotična plesačica i striptizeta Čelsi Čarms, čije je gostovanje u jutranjem programu izazvalo brojne komentare.

"Šta će ona na jutarnjem programu", "Moja deca su ovo gledala i bila su zgađena" bili su neki od komentara.

Amerikanka iz Mineapolisa ima 35 godna i svetski je rekorder u veličini grudi. Do impresivnih dimanzija došla je preko plastične hirurgije i to procedure koja je sada zabranjena u većini zemalja.

Procedura podrazumeva ugradnju polipropilenskih vlakana u grudi, nakon čega dolazi do lučenja seruma koji uvećava grudi, a taj proces mogao bi da traje bez prestanka.

Čelsi bi tek trebalo da potvrdi da su njene grudi najveće i po Ginisovoj knjizi rekorda, ali za sada taj rekord drži Maksi Maunds

Čelsi je u jutarnjem programu rekla da će u jednom trenutku umanjiti grudi i izvaditi polipropilenska vlakna.

"Većina devojaka koje su ovo uradile su u jednom trenutku stale, i ja sada samo čekam da se to desi", rekla je Čelsi, dok su je voditelji gledali u neverici.

Čelsi svoje grudi zove "Itsi i Bitsi", i kaže da zbog njih ima i probleme, iako joj omogućavaju da zaradi novac kao plesačica i porno zvezda.

Primera radi, ona zbog grudi često ima poteškoće dok jede, mora da spava na leđima i da radi posebne vežbe kako bi mogla da nosi grudi od kojih je svaka teška koliko i dve lubenice.

Pogledajte još