DRAMA U BELOJ KUĆI: Marko Janjušević Janjuš odabrao Dalilu i Dejana Dragojevića za svoje potrčke, zadrugarka odbila da ide u izolaciju sa bivšim mužem (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš za svoje potrčke odabrao je bivše supružnike Dalilu i Dejana Dragojevića.

- Za početak, podići ću Dejana i Anđelu. Podići ću sada Ša i Mimas. Nakon toga podižem Mateju i Sandru Rešić. Podići ću Osmakčića i Dalilu. I podići ću Gruju i Marijanu. Dvoje od njih deset će biti potrčci. Krenućemo sa eliminacijom - prvo ću spustiti Marijanu, Marka Osmakčića, Sandru Rešić, Mimu Šarac, Gruju i podižem Martinu Petrović. Mislim da je ovo nešto što bi bilo zanimljivo. Spuštam Dejana Dragojevića, Martinu, Ša i sve, a šaljem Dalilu i Dejana zbog Aleksandrine prozivke - rekao je Janjuš.

- Po cenu svega, odbijam izolaciju - rekla je Dalila.

- Nisam ni tebe imao u planu da stavim Dalila, ali eto... - rekao je Janjuš.

- Ja se zahvaljujem Janjušu, verovatno je zbog Aleksandrinog komentara. Znam kolika je kazna, ne želim da idem u izolaciju. Kao potrčko ću te služiti, ali u izolaciju ne želim da idem - rekla je Dalila.

- Mislim da treba da ispoštuješ ako sam vas već izabrao. Ja sam hteo da stavim Mateju i Anđelu i onda sam hteo da stavim Ša i Martinu. To mi je bilo zanimljivo, stvarno sam to hteo, ali sam se iznervirao. I ja sam stavljan u najgorim situacijama - rekao je Janjuš.

- Ja nemam ništa protiv izolacije. Nemam problem da budem sa Dejanom, ali ne želim da se bilo šta protumači pogrešno. Ja sam neko ko je sada slobodan i imam potpunu sloodu da radim šta želim i da mi to niko ne pripiše za zlo. On je neko ko je zauzet i neko ko je u vezi. Da ja ne bih bila treći član tog odnosa, ja se isključujem pa po cenu bilo koje kazne. Neću ići u izolaciju - rekla je Dalila.

- Jako je ružno da gubiš novac za neke stvari koje su već raščišćene - dodao je Janjuš.

- O meni prestani da brineš više, uvrediti me ne možeš. Ja o tebi i dalje imam lepo mišljenje pošto svi misle da si nenormalan. Sada kad ljudi dobro pričaju o meni i sada to ne valja. Ja njemu nikada ne uzvratim na njegove psovke - rekla je Dalila Filipu Caru tokom haosa koji je nastao u Beloj kući.

- Kad ona psuje, onda to nikada ne spominje, ali kada ja nju vređam onda se spominje - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još