PRVA SKAČEŠ NA LJUDE, TI SI DEVOJKA KOJA VOLI DA SE SVAĐA: Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić žestoko se sukobili, pale teške reči (VIDEO)

Noćas su u Zadruzi učesnici Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nastavili žučnu raspravu u garderoberu i spavaćoj sobi. Kao i inače, jedno drugom su rekli sve i svašta.

- Ko može da izmanipuliše sa mnom kada niko ne može da me okrene ako ja to ne želim - rekla je MIlica.

- To su istine za koje si me lagala. Ti meni nisi protivnik u raspravi. Vidi, ja nisam glup momak. Pusti me da završim svoje izlaganje, pusti me. Moraš da imaš poštovanje prema meni. Ti si jedina osoba koja mene može da uvuče u problem. Ne pričaj tako sa mnom, dobro znaš da tražim poštovanje. Nemoj da se nadmudruješ sa mnom. Vidi se da se takmičiš sa mnom. Poštuj nekog ko te ceni neprestano - rekao je Mensur.

- Ti si navikao da mene svi ružno komentarišu - rekla je Milica.

- Nisam navikao da tebe iko ružno komentariše nego ti nemaš pojma šta pričaš. Sad ti predstavljaš to tako. Ja hoću da kažem da to nije pametno i nije pohvalno. Tebi je dalo podstrek to što ti je stiglo... - rekao je Mensur.

- Šta mi je dalo podstrek što moram da ćutim i spuštam glavu - rekla je Milica.

- Dobro, ne spuštaš glavu. U nekim raspravama ne treba da psuješ ljude. Nema veze što ih ja psujem. Ne psuj ih ti - rekao je Mensur.

- Ali neko kad mene uvredi ja ću da vratim uvredom - rekla je Milica.

- Pa ti prva skačeš na neke ljude, stalo ti je da se svađaš i stalo ti je do rijalitija - rekao je Mensur.

- Ja da volim to, na početku rijalitija dok nisam upoznala ove ljude ne bi pala u nesvest i ne bih onoliko plakala. Nemoj tako da predstavljaš, da ja volim rijaliti, da ja moram da se svađam - zaključila je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/Printscreen

Pogledajte još