BEBA I JA SMO SUPER, LUKA JE PRESREĆAN: Sofija Milošević iskreno o prvim trenucima kraj tek rođenog sina Teodora

Manekenka Sofija Milošević porodila se u nedelju kasno uveče u Madridu i na svet donela drugog sina Teodora u vanbračnoj zajednici sa Lukom Jovićem.

Kako je poznatim ženama izuzetno bitno da se prikažu u najboljem svetlu u javnosti, tako im je važno i da što pre pokažu savršenu liniju tek nekoliko dana posle porođaja. Naravno, to je uradila i Sofija slikajući se samo u donjem vešu, a napisala je i "hvala ti mama". Sasvim sigurno da je manekenka potom dobila i ono što je želala, a to su brojne pohvale i divljenja njenoj vitkoj liniji, a onda se i oglasila o srećnom događaju.

- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - rekla je manekenka za "Informer".

Dok se Sofija porađala u Madridu, Luka je sa našom reprezentacijom boravio u Danskoj, gde su igrali prijateljski meč sa domaćinom. Fudbaler je odmah posle utakmice otišao u špansku prestonicu da izvede verenicu i sina iz porodilišta.

Sofija Milošević i Luka Jović planiraju da se venčaju sledeće godine u Beogradu.

- Hteli smo svadbu ovog proleća, ali bi to bilo komplikovano jer moram da dojim Teodora, pa bi mi bilo nezgodno da stalno skidam venčanicu. Alekseja sam dojila i po 30 puta dnevno, tako će sigurno biti i sa drugim sinom. Zbog toga smo svadbu pomerili za proleće ili jesen 2023. godine - kaže Sofija.

Ona je nedavno otkrila da Jović sa njom planira veliku porodicu.

- Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Ima sina Davida iz prvog braka, a voleo bi da ima ukupno petoro dece. Što se mene tiče, volela bih da se zaustavimo na troje jer mi je to dovoljno, ali on želi veliku porodicu. Raduje se sinovima i hoće da ih gleda kako se igraju i odrastaju zajedno, kao i da se igra sa njima. To je glavni razlog što voli mušku decu - ispričala je manekenka i dodala da joj je velika želja da dobiju i jednu devojčicu:

- Volela bih da, pored sinova, dobijemo i jednu devojčicu, a Luka bi voleo još dva dečaka i devojčicu.

Izvor: 24sedam.rs/Informer
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još