UNESITE MALO ŽIVOSTI U SVOJ AUTFIT: Torbe u jarkim bojama apsolutni su hit proleća

Postoje neke prilike u kojima je crna odeća od glave do pete neizbežna, ali uvek je bolje da unesete malo boje u svoj izgled kroz dodatke. Iz tog razloga, crna tašna prva može da "leti" iz ormara.

Zaokruživanje odeće živopisnom torbicom je jednostavan način da unesete malo radosti svom izgledu. Bilo da se radi o žutoj torbi ili pletenoj crvenoj mini torbi, nećete pogrešiti. A kada govorimo o potpuno crnoj odeći: šarena tašna izgleda sjajno uz to.

Da bismo vam pomogli da dodate malo dražesnosti svom svakodnevnom izgledu, odabrali smo pet uzbudljivih boja torbi koje su neverovatno raznovrsne i zabavne.

Crvena torba

Crvena je verovatno najneutralnija boja na ovoj listi. Dodaje fantastičan momenat vašoj odeći bez da bude previše smeo. Crvena ide uz sve jer je u suštini boja za sve sezone (za razliku od crne, koja je leti prilično nezgodna). Ako se osećate smelo, možete se u potpunosti osloniti na crvenu estetiku i odlučiti se za ansambl od višnje od glave do pete.

Žuta torba

Kada su u pitanju šareni dodaci, žuta je takođe prilično raznovrsna boja. Uživajte u spajanju žutih torbi sa neutralnom odećom i zlatnim nakitom.

Zelena torba

Ako želite da zaista eksperimentišete sa bojom, izaberite zelenu tašnu. Što se tiče povećanja volumena odeće, zelena tašna čini upravo to jednim potezom.

Ljubičasta torba

Ljubičaste torbe mogu se kretati od dubokih magenta nijansi do svetlih lila nijansi. Tamnije ljubičaste izgledaju neutralno, dok pastelne verzije daju više izjave. Zaključak: Dodatak ljubičaste torbe čini svaku odeću razigranijom i veselijom.

Narandžasta torba

Narandžasta ima niz nijansi - od svetlih citrusnih do "zagorelih" tonova. To je šokantno prilagodljiva boja i iako se sigurno može nositi tokom cele godine, za toplije mesece su prosto savršenstvo. Tašne u ovoj boji u potpunosti zamenjuju one u crnoj.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još