BUDITE U TRENDU: Koje frizure će biti apsolutni hit 2024. godine?

Svaka nova godina donosi sa sobom nove trendove, a nekoliko frizura biće apsolutni hit u 2024.

I dalje su vodeće frizure srednje dužine, jer savršeno pristaju svim uzrastima i gotovo svakom obliku lica, a svako može da odabere odgovarajuću za sebe u zavisnosti od tipa kose.

Razbarušena frizura

Uokviruje lice i idealna je frizura za tanku kosu, jer joj daje volumen.

Frizura Vintidž Morison

Ovu frizuru karakteriše mnoštvo kratkih slojeva od kojih je konstruisana i idealna je za kosu kojoj je potrebno kontrolisati volumen. Frizura je dobila ime po legendarnom Džimu Morisonu.

Hobotnica frizura

Trenutno jedna od najpopularnijih, mladalačkih frizura koje će biti u trendu i 2024. godine. Kaja Gerber i Bili Ajliš su dosta doprinele tome. Savršena frizura i za starije dame.

Francuski bob

Vintidž frizura koja se vraća na velika vrata. Idealna je i za sve one koje imaju tanku kosu i deluje tako mladoliko. Ukoliko volite šiške, obavezne su kod ove frizure.

Obrnuti bob

Svestrana frizura koju karakteriše duži prednji deo. Obrnuti bob je idealan za duguljasta i pravougaona lica, posebno sa kosim šiškama.

Duga midi frizura

Duga midi je ona kosa čija dužina se završava tik ispod ključnih kostiju i koja podmlađuje svako lice, zbog čega se sve više žena srednjih godina opredeljuje za nju. Frizura može biti ravna ili talasasta. I na ovoj frizuri savršeno se uklapaju zavesa šiške.

Dugi bob

To je bob koji se šiša u visini ramena sa leđa i spušta se preko ključnih kostiju napred, sa karakterističnom asimetričnom dužinom. Idealna je za ravnu kosu i lako se oblikuje.

Kovrdžavi bob

Bob je sam po sebi jedna od najpoželjnijih frizura ako želite da izgledate mlađe, a naročito kovrdžavi bob koji će biti jedna od najtrendi frizura 2024. godine.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još