SJAŠITE SA MENE, NISAM OSEDLAN: Dejan Dragojević pobesneo nakon tvrdnji zadrugara da i dalje voli bivšu suprugu Dalilu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima Dejan Dragojević odlučio je da javno raskine sa Aleksandrom Nikolić. Zadrugari su burno reagovali na njegovo izlaganje i za crnim stolom nastao je haos.

- Da li si srećan sada što su se posvađali Dejan i Aleks? - pitala je novinarka Lepog Miću.

- Ne, ne, ne i ne! Lepo sam rekao Aleks, da ako joj je stalo do veze, nema potrebe da govore ko je u pravu a ko nije! Veza treba da bude svetinja, a ko je kriv koga boli ku*ac! Sada lupeta gluposti, kako ga mi branimo jer je navodno favorit, to su gluposti neviđene! Ona je ta koja igra rijaliti! - urlao je pevač.

- Ja sam emotivno nestabilna, ali sam za rijaliti tata - mata - viknula je Miljana Kulić.

- Evo i ona igra rijaliti, da se razumemo - nastavio je sa urlanjem pevač.

- Prvo mesto ili ništa - smejala se Kuliićeva.

- Ova iz kolica skače kao oparena jer je boli ono što kažem! - vikao je Lepi Mića.

- Razumem ja Aleksandru na neki način. Ne može ona da se isključi na dugme i da racionalno razmišlja ako voli. To su prirodne stvari - rekla je Kulićeva.

- Ja kada sam sumnjao u Dalilu ja sam je ostavio - dodao je Filip Car.

- Ali tebe niko nije napadao! Mićo, zašto njemu nisi nešto rekao? - nastavila je Miljana.

- Ako se neko svađao sa njim, ja sam! - pravdao se pevač.

- To što sam ja u ljubavi luda, to ne znači da ne vidim neke stvari. Odličan sam posmatrač i dijagnostičar! Dejan i Dalila su bili pet godina u braku, nakon raskida pomirio se sa njom čim mu je prišla, sve smo to videli! Opravdavam Aleksandrinu sumnju, jer smo videli koliko puta je bio kontradiktoran! Možda on i jeste zaljubljen, ali ipak je bio toliko sa njom u braku! Kod Dalile se jasno vidi da ne oseća ništa prema njemu, ne mogu da verujem da sam na Dalilinoj strani, ali je tako! Jasno se vidi njena ljubav prema Filipu i hladnokrvnost prema Dragojeviću! Kod njega je to diskutabilno i zato Aleks sumnja! - vikala je Miljana.

- Ovde se radi o stvarima koje su logične, a o kojima se malo govori. Jasno mi je da Mića ne ceni svoje prijatelje, to smo videli - započeo je Mensur Ajdarpašić.

- Mensur je neko ko svoj odnos nije završio kako treba! Ona našla dečka on patio, sad vuče repove! Ja sam sa Daliliom imao šta sma imao, rastavio se ovde i sve smo rešili! Mensur nije sa Minom završio jer nije ni pričao! Dalila i ja se ne gledamo, a on se očijuka sa Minom! - govorio je Dejan.

- Ali kada je vidiš prevrne ti se utroba! Vidimo svi kako izgledaš kada je pogledaš, druže! Promeni ti se faca! Sve smo videli! Ja sam rekao da je ne volim i da nikada neću biti sa njom, ti bi se sa njom pomirio na keca, ali ne možeš. Aleksandra ima pravo da sumnja - nastavio je Ajdarpašić.

- Ona sumnja da ja volim Dalilu. Glupost! Ja nikada nisam rekao da sumnjam! Da li me je neko čuo? Imam i ja prava na to, ali to ne radim! - vikao je Dragojević.

- Aleksandra, da li bio Dejan ljubomoran na Janjuša - pitala je novinarka.

- Ona kaže: "Ja ga gotivim", a Janjuš misli "Ona me još voli" - ubacio se Dejan.

- Stalno govori "Šta ako ti mene ostaviš kad izađemo?", a šta ako ona mene ostavi - rekao je Dejan.

- Pa reci, reci šta ti smeta - rekla je Aleksandra.

- Ma alo, ne smeta mi - vikao je Dejan.

- Dobro, evo ja sam budala - vikala je Aleks.

- Ona je slabija karika, oni će da dođu kod nje, neće kod mene. Razumeš? Miljana će je obrnuti kao čarapu, da ni ne zna šta ju je pitala - rekao je Dejan.

- Nemoj da mi se dereš, sa mnom možeš normalno, ne da mi se dereš - vikala je Aleks.

- Ne ide da ti nešto pitaš Osmakčića, bila si sa njim u vezi - rekao je Dejan.

- Ja ću od sada samo da sedim i ćutim - rekla je Aleks.

- Javno kažeš šta sumnjaš i misliš - ubacio se Mića.

- Šta si rekao da si video malo pre - pitala je novinarka Mensura Ajdarpašića.

- Bila je jedna situacija... Ova situacija ima veću težinu. Bio sam prisutan kada je Dalila ušla u raspravu sa njim, on gubi dah i snagu, zato što ima emocije prema njoj - rekao je Mensur.

- Demantuje sebe u odnosu sa Minom. Živim u krevetu zbog poruka, vradžbina i svega ostalog - dobacio je Dejan.

- Video sam mu zenice, izraz lica, podrhtavanje, nervozu. Video sam po njemu da mu nije svejedno - rekao je Mensur.

- Dovoljan dokaz ljudima koliko im je bitno šta, kad oni tumače koga sam ja poslao u izolaciju - rekao je Dejan.

- Upoređuju stalno mene, nemamo mi istu težinu. Postoje stvari... Skoro sam ušao u pušionicu, a po celoj pušionici, oni su toliko ispisali pušionicu nekim mačkama, neki crteži, nešto... Tu Dalila često provodi vreme u njenim teškim trenucima i sve, i ima logike da se on nameće Dalili svojim, navodnim, dobrim odnosom i svojom srećom sa Aleksandrom, a boli ga što je ne zanima više - rekao je Mensur.

- Oni našu sreću pretvaraju u rat, da bi opravdali svoje postupke. Razumem da ustane bilo ko i da kaže ovo, ali Mensur ispada kontradiktoran. Kako ja mogu da joj pobijem sumnje? Nikako, a Mensur svoje sumnje pokušava da opravda. Budi iskren - skočio je Dejan.

- Ja sam tu da Milicu razuverim i usmerim. Ja Milici ne stavljam ruku na usta i ne šapućem ispod pokrivača - rekao je Mensur.

- Go*nar sam, folirant, oprao sam se, loš sam, to sam! Sjašite sa mene, nisam osedlan. Neka budem go i bos, ali trezvene glave. Evo ti budi sama i sumnjaj - rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još