PEVAČICA I FUDBALER IMAJU VELIKE PLANOVE: Anastasija Ražnatović se seli kod Nemanje Gudelja u Sevilju

Anastasija Ražnatović seli se u Španiju kod novog dečka Nemanje Gudelja, piše "Kurir". Popularna pevačica živeće na relaciji Sevilja-Beograd zbog toga što je fudbaleru teže da zbog obaveza prema klubu boravi u Srbiji. O planovima za budućnost mladog para svedoči blizak prijatelj.

- Nemanja i Anastasija uživaju u ljubavi. Bukvalno se ne razdvajaju. On u Španiji ima kuću, u kojoj trenutno uživaju, a Nemanja bi voleo da se Tasa preseli kod njega. Izvesno je da će se to i dogoditi vrlo brzo jer ona ima tim ljudi koji joj ugovaraju nastupe i moći će iz Španije da leti na tezge po ostalim gradovima u Evropi. Ni njoj nije preka potreba da boravi u Beogradu, pa će sve poslove koje ima završavati iz Sevilje. Eto, otkako su se upoznali na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice, odmah su krenule varnice, njih dvoje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Gudelj je odlepio za njom i ne želi da se razdvajaju - priča sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti. On otkriva i da je Tasa oduševila njegove roditelje, a fudbaler će njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović upoznati krajem maja.

- Porodica Gudelj je upoznala Anastasiju i oduševljeni su. S druge stane, Nemanja je samo jednom bio u Beogradu otkako su započeli vezu, i to jedan dan zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji i nije stigao da upozna Ražnatoviće i Ocokoljiće. Ali to će učiniti krajem maja, kada dolazi u prestonicu. Znam samo da obožava Cecu. Iako je odrastao u Holandiji, on je uvek na zabavama poručivao njene pesme i ona mu je jedna od omiljenih pevačica. Nije ni slutio da će mu ona jednog dana biti tašta. Naravno, za sada je nezvanično, ali verujte, kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se čuti svadbena zvona. Nemanja je porodični čovek, bez skandala i mrlje u karijeri i životu, pa nemojte da se začudite da kroz nekoliko meseci na pevačicinoj ruci vidite prsten - završava sagovornik.

Inače, Nemanja je u Španiji jedan od najpopularnijih sportista i u tamošnjim medijima su njih dvoje tema broj jedan. Na ulici ih zaustavljaju fanovi, a nema sumnje da će Tasa biti glavna na utakmicama.

Porodica Gudelj poštovana je i cenjena u Holandiji. Nebojša Gudelj je nekada igrao za NAC Bredu i Spartu iz Roterdama, doskoro je bio trener NAC Brede, njegov mlađi sin Dragiša takođe nosi dres Orlića i igra za juniore NAC Brede, a ćerka Vanja je uplovila u teniserske vode i trenira pod budnim okom nekada velike šampionke, Belgijanke Kim Klajsters. Majka Olivera je domaćica i stub porodice Gudelj.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još