Petoro srpskih tenisera u utorak na Rolan Garosu

BEOGRAD, 25. maja 2011. (Beta) - Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Francuske - Rolan Garosu u Parizu, u utorak će mečeve u singlu i dublu igrati petoro srpskih tenisera.

Prvi na teren izlazi 32. igrač sveta Janko Tipsarević, koji od 11 sati na terenu broj sedam igra protiv Španca Perea Ribe, 65. na ATP listi.

Tipsarević će u sredu takodje igrati u dublu s Viktorom Troickim. Meč prvog kola srpski teniseri igraju protiv Francuza Marka Žikela i Edvarada Rožera Vaselina. Taj meč je četvrti na programu terena broj 16.

Drugi teniser sveta Novak Djoković igra meč drugog kola protiv Rumuna Viktora Haneskua, 60. igrača sveta. Taj meč je treći na programu stadiona Filip Šatrije.

Deseti nosilac Jelena Janković igra meč drugog kola protiv 61. teniserke sveta Ruskinje Vere Duševine. Meč je drugi na programu terena broj tri.

Jankovićeva će igrati i meč prvog kola u konkurenciji dublova. Ona će s Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom igrati protiv domaćih teniserki Viržini Razano i Aliz Korne. Meč je poslednji na programu terena broj sedam.

Takodje, Bojana Jovanovski i Amerikanka Varvara Lepčenko igraju u prvom kolu dubla protiv Španjolki Lureds Dominges Lino i Laure Pos-Tio. Meč je četvrti na programu terena broj 10.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.