SPOJ LEŽERNOG I SOFISTICIRANOG: "Pidžama-odela" ponovo su u trendu

Kombinezoni i kompleti od satena, svile i drugih sličnih materijala definitivno su nešto što morate imati u garderoberu ovog proleća. Ovi komadi izuzetno su udobni, ali opet u njima ćete izgledati posebno i elegantno.

Koliko god dugo ih nosili u toku dana, biće vam jako udobni. Neki ih nazivaju i "pidžama-odelima", jer su spoj ležernog i sofisticiranog.

Jedna od najvećih prednosti kod nošenja ovih kompleta jeste što ih možete kombinovati podjednako dobro i sa patikama, štiklama, mokasinama ili papučama.

Ako preferirate da budete u centru pažnje, uvek možete odabrati šareni i upečatljiv print. Oni koji više vole jednostavnost, odabraće svedene i manje upadljive printove i boje.

Možete ih naći u milion varijanti - bilo da je reč o kimono verziji, kombinezonu, pantalonama, košulji - prilagodljivi su svačijem ukusu i preferencijama.

Mnogo je načina na koje ih možete nositi, a pored standardizovanih oblika tu su i oni malo drugačiji. Bilo da idete na posao, piće sa drugaricama, u šetnju, na koktel - priličiće svakoj varijanti.

Bez imalo truda izgledaćete urbano i šik gde god se našli, a uz sve to, osećaćete se veoma prijatno u ovim finim materijalima.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.