ZADRUGARKA SE POSTIDELA: Filip Car prokomentarisao flertovanje bivše devojke Dalile Dragojević i Anđela Rankovića (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak sa žurke, gde je Dalila Dragojević igrala na bini sa Minom Vrbaški i MC Aleks, a Anđelo Ranković ju je oduševljeno posmatrao.

Filipu Caru nije bilo svejedno dok je gledao ovaj snimak, a voditelj emisije Milan Milošević zamolio ga je da prokomentariše prilog.

- Šta ja znam, šta da kažem... Sve što kažem, može da se protumači pogrešno. Mi već mesec dana nismo zajedno. Sve što bih rekao, ona bi izletela iz ovog šarenog kombinezona. Ja ću samo reći da sam često u pravu, da me treba slušati, a ne da mi zadrugari idu u kontru. Ovo je Dalila. Kada sam govorio da patetika i suze kod mene ne prolaze... Bilo ko da se Dalili približi, to je Dalila. Mi smo ovo što jesmo. Ona je ovo što jeste, ja sam ovo što jesam. Govorio sam o ovome ranije. Anđelo je slobodan, što mu se ona ne bi svidela? Ne razumem ove neke ljude. Sad između nas nema ni svađe, što mu se ne bi svidela, svidela se i meni. Ona je sad slobodna, opuštenija nego ikad. Samo neke stvari treba da se odvijaju pravim načinom. Vidno je da mu se Dalila sviđa. Situacija je jasna, a još jasnija kada vratimo stvari koje sam ja govorio - rekao je Car.

- Ovo je bilo pred kraj žurke, naravno da sam primetila poglede, upućivali smo poglede i pre ovog dešavanja. Ne znam šta da kažem. Ništa se konkretno nije desilo, danas smo razgovorali. Videćemo - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još