Prva fotografija: Rob Petinson na setu filma "Cosmopolis"!

Kako nam nagoveštava prva fotografija sa seta filma "Cosmopolis", koji se trenutno snima u Torontu, Rob Petinson (Robert Pattinson) će nas prilično iznenaditi kako svojim izgledom, tako i ulogom u ovom filmu. Tu je jedna ozbiljna, "biznis" frizura, skupo odelo, pogled mladog čoveka uvek gladnog uspeha...

Film "Cosmopolis" nastao je iz inspiracije klasičnom pričom o Odiseju, samo smeštenom u 2000. godinu, u sred "dot-com" ere. Radnja se dešava tokom jednog dana i prati glavnog junaka Erika (Rob Petinson) koji u svojoj limuzini jurca Njujorkom obavljajući niz zadataka. Na tom putu sreće najrazličtije karaktere... Znajući Kronenberga, očekuje nas sigurno uzbudljiv film!

U filmu koji režira slavni Dejvid Kronenberg (David Cronenberg), poznat po sjajnim ostvarenjima "A History of Violence", "Eastern Promises" i "eXistenZ", pored zvezde "Sumraka" i "Vode za slonove", igra i seksi Sara Gadon (Sarah Gadon), od koje se mnogo očekuje u svetu kinematografije.

Takođe, Rob će "scenu" podeliti i sa već proslavljenim glumačkim zvezdama poput Žilijet Binoš (Juliette Binoche), Matjea Almarika (Mathieu Amalric), Džeja Barušela (Jay Baruchel), Samante Morton (Samantha Morton) i Pola Đamatija (Paul Giamatti).

Fotografija koju vidite delo je rediteljeve ćerke - Kejtlin Kronenberg (Caitlin Cronenberg) koja je na očevom setu zadužena za fotografisanje kadrova. Koliko je Kejtlin predana dokazuje upravo ova fotografija koju je snimila ležeći na haubi taksija u kome su zvezde filma. Verovatno joj nije bilo teško, s obzirom da je u taksiju Rob Petinson, koji dovoljan da fotografija sa njenog bloga obiđe ceo svet.

Sve se jasnije vidi da je Rob angažovao sve snage kako bi se izvukao iz vampirske kože Edvarda Kalena i dokazao sebe kao ozbiljnog glumca, a ne samo miljenika tinejdžerki koji tu i tamo zna da "baci" pokoji seksi pogled. Nakon "Vode za slonove", verujemo da ima šanse...

Pogledajte još