NISU DUGO IZDRŽALI JEDNO BEZ DRUGOG: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ozvaničili pomirenje strasnim poljupcima (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević seli su na garnituru u dnevnoj sobi i započeli razgovor o svim problemima.

- Ja sam sluđena, ne znam šta pričam - rekla je Aleks.

- Ti si opterećena onim što govoriš za mene. Stvari koje govoriš su nenormalne. Zamisli da mi kažeš da ne idem kod tih i tih, a ja odem. Šta bi pomislila? - dodoa je Dejan.

- Bila sam loše, nisi obratio pažnju na mene celu noć. Morala sam da kažem šta mi je na duši u datom trenutku - pravdala se ona.

- Ja tebe kao da ne poznajem... Menjaš se - otkrio je Dragojević.

- Šta se menja? Ne razumem - rekla je ona.

- Čudne su mi stvari koje radiš. Čudna mi je tvoja ljubomora, ponašanje, potreba da govoriš određene stvari - govorio je Dejan.

- Tebe truju protiv mene. Mića da želi dobro tvom i mom odnosu, ne bi rekao da ja igram rijaliti. Je l' ti izgledam kao srećna osoba? - dodala je ona.

- Delovala si mi na bazenu i doku... Koliko god da me poznaješ, ne znaš šta mi je u glavi. Izlazio sam na cigaru kad si bila, stajao na šanku dok si kupovala. Ljudi sa kojima si najbliža, tražiš da je to zarad nečega, a one koje si svesna da je kontra, ti misliš da ti misle dobro. Meni niko ne može da priča o tebi ni dobri, ni loše. Nemaju priliku da me pitaju za naš odnos, ne dam. Ti kad si dobro, tad si sa mnom, a čim je malo loše ti ćeš pustiti da ti pričaju loše o meni. Maksimalno se trudim... - odgovorio je Dejan.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić nastavili su da razgovaraju u dnevnoj sobi i pokušavali da reše probleme.

- Ne znam šta da radim - rekla je Aleksandra.

- Ništa. Ja ću da odem u pab, tu sam, pa sam tu - dodao je Dejan.

- Eto, vidiš kakav si ti - odbrusila je Aleks.

- Je l' ti lakše da legnem tu? Ako ti zafalim, ti dođi - govorio je Dragojević.

- Sad i da se zataška, opet će sutra biti isto. Ja da se pomirim sa tobom, Mića će da kaže da sam folirala. Ne mogu više da slušam - pričala je Nikolićeva.

- Okej, nećemo da se pomirimo - rekao je Dejan.

- Imaš moć da me napraviš najnežnijom, to mene nervira. Večeras si rekao da me ne napadaju, jer ja to hoću. Je l' ti razumeš šta pričaš? - pitala je ona.

- Večeras kažeš da je Luks poltron, a juče kažeš da ti je drag. Ti ne gledaš da li je nešto realno ili ne, time ćeš da ih vređaš. Zašto sami sebi da pravimo probleme u bivšoj vezi koju smo imali? - dodao je Dragojević.

- Šta ćemo da radimo? - pitala je Aleks.

- Šta? Hoćeš da se pomirimo? Biće sve isto, imaćeš pritisak. Ja ću da se vratim u pab - govorio je Dejan.

- Ja ne mogu da živim bez tebe, to je istina - govorila je ona.

- Ti bi onda jedva čekala da ti priđem, kao što ja jedva čekam da mi priđeš. Ti znaš da ja tebe volim, osetiš. Kupio sam ti kafu, čuo sam da nemaš. Ti kažeš kako sam ja sebi na prvom mestu. Rekao sam da ti da moj budžet, mislio sam da ćeš bar posle toga da priđeš, a ni tad nisi prišla. Hoćeš mi doći sutra na slavu? - pitao je Dejan.

U jednom trenutku Dragojević nije mogao više da izdrži, pa je ustao i napravio prvi korak.

Naime, on je skočio na Aleksandru i počeo da je ljubi, što je ona jedva dočekala i uzvratila mu. Njih dvoje su razmenjivali strastvene poljupce, pa se dogovorili da se on vrati iz paba i da ponovo spavaju zajedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još