OSTALO JE SAMO DA SE LJUBIMO I IMAMO SEKS, A TO MI NE TREBA: Dalila Dragojević rešila da raskine sa Filipom Carom (VIDEO)

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Dalila Dragojević i Filip Car otišli su u dvorište Bele kuće i seli pored jezera, kako bi obavili razgovorom o njihovom odnosu.

- Evo, ne želim da budem sa tobom i to je to - rekla je Dalila.

- Nije ni meni dobro u ovom odnosu. Rekao sam Zoli da ću opet ući u odnos, daću sve od sebe, a ona će da započne. Kad osetim da je nešto loše, nije ispravno i iskreno - dodao je Car.

- Ne mogu da budem i glumim, kad mi nije dobro. Valjda i sam vidiš i to treba da ceniš, nego da ti radim neke stvari iza leđa. Neću da ostanem u odnosu, pa da radim neke gluposti. Svađam se sa tobom, tražim ti sitnice, ne želim - objašnjavala je Dalila.

- Moje voljenje tebe je satkano od griže savesti. Mislim da sam vezan za tebe u prostoru i ne vidim budućnost. Mi nismo spojili 20 dana normalno. Ja kad vidim da nešto ne funkcionše. Sve se satkalo od toga da se ja osećam loše - govorio je Car.

- Nije mi lepo sa tobom. Ne da te ne volim, ali ne volim te kao što sam te volela u početku. Ostalo je samo da se poljubimo i imao intiman odnos, a to mi ne treba - dodala je ona.

- Ja mislim da si nestabilna i da nisi čista u odnosu u kojem si bila sa Anđelom - istakao je Filip.

- Možda, sviđao mi se. Zašto bih ja bila u odnosu za koji mogu da potpišem da nema ništa? - pitala je ona.

- Momak je završio odnos sa mnom, zbog mene, a nije ustao da pljuje po meni. Nije rekao da se sprdao sa mnom, nego je ostao pri stavu koji je pričao od početka. Odmah imaš vadilice, završili smo odnos uzajamno - nastavila je Dalila.

- Nije uzajamno, ti si ga završila. Čist mogu da izađem iz odnosa, ako se ti i ja nećemo spojiti za par dana. Onih mesec dana sam video da mogu, a onda me je nešto prevrnulo. Moje šesto čulo govori da mi nisi čista i da je tebi neki drugi odnos u glavi. Rekla si mi da si se družila, gledala da se lečiš i da ti je sve to prijalo. Da li imaš taj odnos u glavi? - pitao je Filip.

- Ja sam rekla da mi se momak sviđao. Ne druženje sa njim, nego on kao osoba i njegove karakteristke. To se preseklo, presekao se odnos. Pojavio si se ti, znaš kako je bilo. Vidim da to nije to, ohladila sam se od svega - rekla je Dalila.

- Ja baš želim ovaj put da budem sa tobom, ali ne mogu da se opustim - dodao je on.

- Kad čujem momka koji je tri dana proveo sa mnom, ustane i sa onakvim stavom priča o meni. Pričam ti kao svom drugu, a ne kao sa nekim sa kim sam bila - govorila je ona.

- Ja se plašim da se ne desi opet isto. Mi smo jutros završili, pa opet ovako. ja bih trebao da se drižim, ali ne znam da li to može, koliko god da želimo. Tebi i meni neko da najdivnije stvari govori, da li ćemo mi da završimo odnos? Neko tebi da priča da si dijamant, a meni gigant, mi ćemo da završimo u korneru - dodao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još