NIKAD BOLJA PONUDA ZA UČENJE STRANIH JEZIKA

Proleće je idealno doba godine za sticanje novih znanja. Lepo vreme, priroda koja se budi i prolećna euforija čine odlične uslove da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Iskoristite veliku prolećnu akciju u EQUILIBRIO – Obrazovnom sisitemu i naučite ili usavršite strani jezik po izboru.

Ovog proleća odaberite Premium intenzivni kurs stranog jezika i dobićete: akcijski POPUST + DVA kursa po ceni JEDNOG + pismenu GARANCIJU kvaliteta + zvanični SERTIFIKAT!

Foto: Promo

NAUČITE STRANI JEZIK UZ POPUST DO ČAK 50%

Ovog proleća vas očekuju opšti i specijalizovani kursevi stranih jezika, na popustu do čak 50%! U ponudi su:

Premium intenzivni kursevi – visokokvalitetni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva. Časovi se organizuju u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave (po izboru polaznika);

ONLINE Biz Express – kratak i efikasan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku;

Konverzacijski kursevi engleskog – osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Časovi se organizuju u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave (po izboru polaznika);

ONLINE Engleski TOTAL 5 – posebno osmišljen program jezičke obuke za brzo podizanje nivoa znanja opšteg i poslovnog engleskog jezika, radi što efikasnije komunikacije na trenutnom ili budućem radnom mestu, kao i različitim svakodnevnim situacijama;

Individualni kursevi stranih jezika – u ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika.

Foto: Promo

EQUILIBRIO – OBRAZOVNI SISTEM – VEĆ 20 GODINA TVOJ IZBOR!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem od 2001. godine organizuje široku ponudu sertifikovanih kurseva stranih jezika prilagođenih svim uzrasnim grupama.

EQUILIBRIO je tokom godina postao jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji cele Srbije i šire.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezika, koji poseduju veliko iskustvo u izvođenju online nastave.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem svom radu primenjuje najsavremeniji konverzacijski metod, koji polaznike od prvog trenutka navodi da govore na stranom jeziku i maksimalno aktiviraju kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Foto: Promo

Pohađanje kurseva u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu vam omogućava:

✔ BESPLATNO testiranje znanja;
✔ 100% konverzacijski metod učenja;
✔ Male, mentorske grupe;
✔ Personalizovani pristup svakom polazniku;
✔ Korisničku podršku;
✔ BESPLATNE konsultacije sa profesorima;
✔ BESPLATNU evaluaciju nastave i izveštaj o napretku;
✔ Besplatne materijale za dodatno usavršavanje;
✔ BESPLATNO izdavanje zvaničnog sertifikata;
✔ BESPLATNU pismenu garanciju kvaliteta, koja omogućava ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit.

Za sve informacije o aktuelnim akcijskim cenama posetite www.stranijezici.com i odaberite kurs stranog jezika koji vam najviše odgovara.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još