LETNJA PONUDA KURSEVA JEZIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Ovog leta EQUILIBRIO – Obrazovni sistem je za vas pripremo nikad bolju ponudu za učenje stranih jezika. U pitanju je ULTRA FIRST MINUTE ponuda uz koju možete pohađati kurs stranog jezika po izboru za samo 99 evra.

Foto: Promo

LETNJI KURSEVI STRANIH JEZIKA – NIKAD NIŽA CENA

Leto je idealan period godine da napunite baterije, odmorite se i uradite nešto korisno za sebe.

Idealni kursevi za leto su upravo Superintenzivni kursevi stranih jezika EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, koji traju samo 5 nedelja i podrazumevaju kompletan jedan podnivo učenja, što čini pun nastavni fond. Časovi se održavaju 4 puta nedeljno po 90 minuta u poslepodnevnim i večernjim terminima. U ponudi su kursevi engleskog, nemačkog, španskog i italijanskog jezika.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa jezikom koji učite i provodićete veći deo nedelje komunicirajući na stranom jeziku, što će vas primorati da brzo naučite taj jezik i da na njemu i razmišljate.

Foto: Promo

Nastava se održava u vidu KLASIČNE nastave u učionicama i u vidu ONLINE nastave u virtuelnoj učionici.

KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika.

Nastava u VIRTUELNOJ učionici održava se ONLINE, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Budući da se održava uživo, pruža vam doživljaj prave učionice jer je identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalazite u svojoj sobi, kancelariji ili nekom drugom mestu.

Foto: Promo

LETO PUNO IZNENAĐENJA ZA SVE ONE KOJI ŽELE DA UČE STRANE JEZIKE

Osim nikad niže cene od 99 evra, sve polaznike Superintenzivnih kurseva očekuju i EXTRA BONUSI:

VIDEO LEKCIJE – dodatni video sadržaj predstaviće vam jezičke zanimljivosti koje nisu zastupljene u okviru kursa, a namenjene su vašem nivou znanja,
AUDIO LEKCIJE – snimljeni materijal vam omogućava da slušate strani jezik prilagođen vašem nivou znanja dok putujete na posao, trenirate ili se odmarate,
SURVIVOR PRIRUČNIK – tematski organizovan priručnik koji na jednom mestu sadrži spisak najkorisnijih reči i izraza za sve situacije tokom putovanja i boravka u inostranstvu,
SPECIJALIZOVANI WEBINAR ZA SASTAVLJANJE CV-A I MOTIVACIONOG PISMA – webinar koji vas korak po korak vodi kroz proces sastavljanja vaše biografije i motivacionog pisma za apliciranje za posao na engleskom ili nemačkom jeziku,
BUSINESS VOCABULARY VIDEO LEKCIJA – korisni poslovni izrazi i alternative za svakodnevni vokabular kada se upotrebljava u kontekstu posla.

Foto: Promo

U ULTRA FIRST MINUTE cenu od 99 evra je uključeno i ulazno testiranje za sve one polaznike koji poseduju predznanje, izdavanje zvaničnog Sertifikata, pismena Garancija kvaliteta, mentorsko praćenje polaznika i customer support servis.

Požurite sa prijavom jer ULTRA FIRST MINUTE akcija traje do 31. maja 2022. godine!

Broj polaznika koji mogu da se upišu po ovoj ceni je ograničen, zato iskoristite ovu nikad bolju ponudu za učenje jezika i prijavite se što pre.

Za sve informacije i prijave posetite www.stranijezici.com i odaberite strani jezik i termin koji vam najviše odgovara.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još