Avalski toranj dobija restoran

Naš "Simbol Beograda" na koji smo svi ponosni , dobija tri ugostiteljska objekta: "Avalon klub", "Avalon Plato" i restoran “Mačetu“ a Beograd još jedan trustički sadržaj.

Kafe- klub se nalazi na visini , i kažu, biće namenjen “visokom“ društvu. Svakog meseca će se okupljati ljudi iz umetnosti, sporta, medija, mode, politike i bizinisa. Ali i oni "malo manje" uticajni će moći ovde sebi da priušte trenutke pravog uživanja.

Ako vas je uvek zanimalo kako li izgleda kada se nađete u samom vatrometu, sada imate prilike da saznate, jer ćete se naći u visni samog vatrometa (ne brinite, bićete bezbedni).

Moći ćete i da ispratite zalazak sunca uz vaš omiljeni kolač u kafe- poslastiarnici koja će raditi svakog dana od 10 do 20 časova. Pored kolača, torti ,raznovrsnih kafa, ceđenih sokova nudiće i specijlane ponude kao što su Zlatna rakija i Srebrna voda u Swarovski čašama, kao i šljivu u čokoladi, koja je i zaštićeni srpski brend.

Od 22 časa kafe na vrhu tornja će se transformisati u noćni klub, poluzatvorenig tipa. Postojaće mesečni kalendar dešavanja, tako da neće morati da propustite nijednu zabavu ili svečanost.

Na platou ispod Avalskog toranja nalaziće se restoran "Mačeta", koji će ,kažu, biti prava atrakcija u regionu, jer čete ovde moći da organizujete nezaboravno venčanje.

Pogledajte još