SKIDAŠ SE ZA CARA: Dalila Dragojević iznela teške optužbe na račun Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip u kom su imali priliku da vide svađu Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića oko odlaska kraj bazena gde se nalazila Dalila Dragojević.

- Ovo je bilo pre onog klipa gde smo sedeli na stepeništu. Meni je bilo čudno što on hoće baš da sedne kod bazena, a nikada nije hteo. To je bilo u jeku njihove svađe - rekla je Aleks.

- Ne znam šta se dešava, ne mogu da ih pohvatam niti se trudim. Iskreno, umorna sam od tih tema, kao da se vraćamo na početak te njihove veze. Ne namećem se nigde, pa sam opet tema. Ko tu konstruiše? Ja to ne znam, ne ulazim i ne zanima me. Pritom, komentar da neće da sluša komentare njegove bivše žene. Pa ne može da ih sluša, ako me ne dira, ne bocka, ja onda nemam potrebu da skačem. Muka mi je više od toga i jako mi je glupo ta nedelja što dolazi. Bolesno mi je! Prvo mi je bolesno to što ja živim ovde sa bivšim mužem, mojim momkom i devojkom mog bivšeg muža, a bivšu devojku mog momka... Milane, meni Filip isto zna da prebaci i kad je isto ovako sumnjao kao Aleksandra, da ćemo se pomiriti - rekla je Dalila.

- E se*e mi se više od ovoga. Ja ne mogu da legnem tamo, jer sam bila sa njim pre dve godine - vikala je Aleks.

- Uvek se poredi da nije ista težina. Bivša je bivša, bivši je bivši... Meni smeta, ja sam ljubomorna! Muka mi je više kad slušam da pojedine kažu da je Filip bio njihova greška. Ja u seksu gledam neke druge stvari (smeh). Nemojte da lažete, da ser*te, svaka bi, čast pojedincima, bila sa Filipom. Čula sam od osoba da je znala da skine majicu, da ostane gore gola, kad je Filip tu. Ne želim da budem deo ove teme. Ne gleda me stvarno. Ja sa njim imam sr**a, mogu ovde haos da napravim, jer znam kakva je njena glava, ali me to ne zanima - nastavila je Dragojevićka.

- Sad odjednom se kao provlači ta tema da me Filip zanima - rekla je Aleks.

- Meni na primer, evo ja sam sa Filipom. Ne treba da mu verujem i da ništa ne postoji, ali je meni danas zasmetalo jer on zastupa danas Sanju. Nemojte mi meriti težine. Meni to smeta, nema šta on nju da zastupa - rekla je Dalila.

- Meni je iskrenija sada, iskrenije sada verujem u zaljubljenost i ljubav Aleksandre, jer je ovo Aleksandra. Mislim da je ovo sad ona, da je ono u početku, mislim ne znam, nije mi bila Aleksandra koju poznajem. Ja bih tada zaspao sa metlom, probudio se sa šerpom. Ovo je meni Aleksandra koja voli Dejana, zaljubljena je, ljubomorna, posesivna. Svađamo se ovde oko nekih gluposti, pa ne može on da preseli bazen na sat vremena. Ja sam na nju navikao ovakvu. Žene kad imaju to u sebi, kao što ima Aleksandra, kao i Dalila jer su slične po toj ljubomori, one su top kad nisu zaljubljene - rekao je Filip Car.

- Ja sam provučen i želim da kažem da ne treba u mene da sumnjaju ni nula posto. Ja mu uopšte nisam problem. Video sam da se drugačije ponaša prema meni od kad se vratio iz "Amidžija". Meni ova Aleksandra nije Aleksandra. Meni je ovo glumatanje drugih osoba. Kad je ušla ovde prvi put bila je povučena i nije imala ishitrene reakcije. Više mi je glumatanje nekih osoba koje su bile ili koje su i dalje ovde. Mislim da joj ove stvari ne trebaju i da ima uticaj od drugih ljudi. Ona gurne crva sumnje u glavu, pa pravi slona. Ona napada Dejana bez ijednog dokaza, gde njemu daje pravo da pomisli da ona igra rijaliti. Smatram da se zaljubio i da je zavoleo. Vidim ja tu kada je budi, sprema klopu, da je brižan, ali i ona isto - rekao je Stefan Karić.

- Ako napraviš komparaciju ponašanja prema Dejanu i prema Janjušu, ono sa Janjušem je gluma. Ovo je iskreno i vidiš da je iskrena reakcija. Vidiš da je došla u emisiju van sebe. Ona mora da bude svesna kakav je odnos imao Dejan i kakav je završio, da je voli, ali da mu ne trebaju ove priče... Ja im predviđam blistavu budućnost. Ja njemu, kao njemu, iskreno smatram da će imati blistavu budućnost, jer zna on najbolje za sebe - dodao je Car.

- Za ovo mene nije ljubav i nije odnos. Rekao sam joj da nam nisu potrebni klipovi i komentarisanje, a kad treba da priča o preslvačenju, zanemi - rekao je Dejan.

- Nemoj da vam se skinem gola ovde, ne smarajte me i ti i ona - skočila je Nikolićeva.

- Ovo sad u njoj radi rijaliti. Kakvu sam ja raspravu imao sa tobom u garderoberu - pitao je Dejan.

- Dobro, ali nemojte da me terate da se skidam gola... Sad ja treba da gledam ko je ušao i da li je on tu. Ne doživljavam ja njega kao muškarca više - urlala je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.