SVE SAM S*EBALA: Filip Car rasplakao Dalilu Dragojević svojim izlaganjem i probudio sumnju da će joj se osvetiti zbog flerta sa Anđelom Rankovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip, emotivni brodolom Dalile Dragojević tokom žurke prethodnog utorka, gde se žalila Nenadu Aleksiću Ša koliko je svesna svojih grešaka.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru.

- Znam ja njena stanja, ne znam šta da kažem. Imao sam slične situacije... Ne znam što plače ovde... Ne može da ostvari neke stvari koliko god da želi, a sa druge strane i zna da je kod nas večiti problem. Svesna je da nismo dobri jedno po drugo, ali da ne možemo biti ni sa kim drugim... Anđelo je priznao da se zaljubio, nju je to vuklo, kao što je i mene ranije... Svega tu ima, nada, želja, strast... Samo što ona plače a ja ne plačem, ali su nam slična stanja. Mada plakao sam i ja, imao sam ta teška stanja... Onaj period sa Majom, kao i svako pomirenje sa njom mi padne teško - govorio je Car.

- Nas dve smo bliske u poslednje vreme i ja sam joj dala savet da bude sama i da je to najbolje. Moram priznati da je Car uvek uz nju kada joj je teško... Sve njene suze su zbog Cara... Bez obzira na sve uvrede, on je uvek tu... Često se bezveze svađaju, teraju inat jedan drugom - dodala je Marijana Zonjić.

- Ja sam dala jedan komentar na njihov poljubac, 'mladenci se smuvali pre svadbe', ali dalje ne znam šta je bilo. Da se razumemo, svi smo znali da će se pomiriti. Mislim da ovde plače zbog svih grešaka koje je napravila, svesna je da je to sa Anđelom pokvario odnos sa Carem. Iako ništa nije bilo, Filip će moći to zauvek da joj prebacuje... Sada Filipu može svašta da bude u glavi, da je možda on njena neostvarena želja, svašta tu može da bude... Naravno da će se njih dvoje uvek svađati i miriti, ali će uvek biti razdora jer su previše grešaka napravili. Mislim da je ona svega svesna... Njoj je ljubav prema Filipu jača od svega... Tek će sve da je stigne i mjislim da će joj biti jako teško... - govorila je Anđela Đuričić.

- Mislila sam da ih pustim malo na miru jer vidim da nisu okej... Da se razumemo, njoj se Anđelo svideo, malo joj je 'đipkalo du*e', prijala joj je pažnja, ali je emocija prema Filipu preovladala... Kasnije kada je Filip ponovo izvređao, ona se ponovo okrenula ka Rankoviću. Što se tiče Filipa, ne može da naziva Dalilu ku*vom koja nije imala ništa ni sa kim, a on kad god ima problem ide malo 'p*c kod jedne, pa p*c kod druge'... Ako im je ljubav ovako bolesna i ako su prešli jedno drugom preko svega, onda se držite zajedno pa kako god... Ona je plakala na klipu jer nije bila sigurna da li će se on njoj uopšte vratiti - govorila je Sandra Rešić.

- Zašto sada plačeš, Dalila? - pitao je Milošević.

- Za*ebala sam Milane, sada slušam Anđelu i Sandru i shvatam šta sam uradila. Sve se svodi na isto, a to isto nije dobro. Konstantno pravim gluposti a nemam snage više da se objašnjavam, a i ne umem da objasnim... Kada pokušam, upletem se u svoje laži i razne gluposti. On je meni kriv za sve, na sve me natera, nekada ni ja ne mogu da verujem kako se to dešava. Na mnoge stvari me navede, to samo on može - odgovorila je Dalila.

- Kada vidim da njoj nije dobro, ja joj kažem 'probaj da budeš sa nekim drugim, probaj da se zaljubiš, da ti bude lepo'. Uvek se trudim da budem realan, ja sam sam nekada lečio svoje probleme odlascima kod nekoga drugog. Kad god vidim da joj je teško ja joj kažem da nastavi dalje, ako će to da je učini srećnom... Ja sam nju odavno zavoleo, a ne juče. Ona je za mene i loš čovek, ali i dobra žena, ima tu svega... - govorio je Filip.

- Stalno govoriš da sam loša, stalno to ponavljaš - viknula je Dalila kroz plač.

- Lepo reče Marijana, ona čuje samo loše stvari. Neću da se previše svađam, trudiću se da se oseća dobro, da se odmorimo, da sve bude kako treba... Želim da nam ta svadba bude dobra, da nam bude sve kako treba... Kad sve prođe, videćemo kako ćemo i šta ćemo... Ja više ne mogu da budem budala, naročito ne na televiziji... Osvetoljubiv sam, ali ne želim više da radim loše stvari... Lepo sam joj rekao, hajde da pustimo, da vozimo, dan po dan... Ne treba da gledamo mnogo unapred jer smo svakako problematični... Kako bude biće, ne želim ni da joj pravim bajku od života, ali ne želim ni da je sahranim... - nastavio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.