SPEKTAKL U ŠIMANOVCIMA: Održano dvostruko venčanje, Dalila odbacila sva prezimena i uzela Carevo, Dejan Dragojević pokušao da pobegne (VIDEO)

Danas je na rijaliti imanju u Šimanovcima, u okviru zadatka Velikog šefa održano dvostruko venčanje.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car u pratnji svatova stigli su ispred palate "Milenija", gde ih je sačekao matičar Stefan Karić.

Svoja mesta su zauzeli mladenci, kao i njihovi kumovi.

- Malo pažnje molim. Dobar dan gledaocima i prepoštenim zadrugarima, bezgrešnim roditeljima, i cenjenim i poštenim matičarima. Danas smo se okupili na mestu gde korov postoje ruža, gde san postaje java, gde se ne zna ko sa kim spava. Krunisaćemo dve najveće ljubavi na Balkanu. Proživeli smo sa njima za ovih 9 meseci i dobro i zlo, delili parče hleba, izgovarali najgore reči. Ali loše stvari se zaborave. Sve loše stvari koji ste radili, radili ste sami sebi. Išli iz problema u problem, tražili ste se. Jurili za srodnim dušama. Car je našao Dalilu, a Dejan Aleksandru, kome nije jasno da pojasnim. Dalila je bivša Dejana Dragojevića, a buduća Cara, koji je bivši dečko Aleksandre, koja ulazi u brak sa Dejanom, Dalilinim bivšim mužem. Došao je i taj dan, 22. maj, kada će vezati ruke. Prelazimo na svečani deo ceremonije - započeo je matičar Karić.

- Brak nije samo običan papir, već potvrda ljubavi. Brak ne treba shvatiti neozbiljno. Brak je jedna od najozbiljnijih odluka u životu, ovaj dan slavite. Ljubav čuvajte, negujte i poštujte. Da li Vi Care želite da stupite u brak svojevoljno sa Dalilom? - pitao je Stefan.

- Hm, da - odgovorio je Car.

- Da li ćete uzeti Dalilino prezime Dragojević ili Mujić? - pitao je Karić.

- Da je ponuđeno Moreno, uzeo bih, ali ostavljam moje Car - rekao je Filip Car.

- Da li vi, Dalila Dragojević Mujić, pristajete svojevoljno da uđete u brak sa Filipom Carem i time se zakunete na vernost do kraja života? - pitao je Stefan.

- Da - rekla je kao iz topa Dalila.

Kumovi Lazar Čolić Zola i Marijana Zonjić su im predali burme, a usledio je aplauz.

- Dalila, da li se odričete svih prezimena, kako biste postali Carica? - pitao je Karić.

- Da, odričem se svih prezimena, postajem Carica! - rekla je Dalila.

Nakon što su mladenci Dalila i Filip, izgovorili sudbonosno "da", došao je red za svečani deo ceremonije za drugi par mladenaca, Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića.

- Da li vi, Dejane Dragojeviću, uzimate bivšu devojku Aleksandru Nikolić, bivšu devojku sadašnjeg muža vaše bivše žene? - pitao je Karić, na šta je Dejan počeo da beži.

- Mama, neću opet - urlao je Dejan.

- Da li uzimate Aleksandru za životnu saputnicu? - pitao je ponovo Stefan.

- Da - odgovorio je Dragojević.

- Da li vi, Aleksandra Nikolić, pred vašim bivšim dečkom stupate u brak sa Dejanom - pitao je matičar Karić.

- Da - odgovorila je ona.

- Da li uzimate Dejanovo prezime? - pitao je Stefan.

- Da, želim da budem Dragojević - rekla je ona.

Mladenci su izgovorili sudbonosno "da" ispred palate "Milenija" i došlo je vreme da mlade Dalila i Aleksandra bace bidermajere.

Njih dve su stale ispred devojaka, bidermajer koji je bacila Dalila, uhvatila je Ana Jovanović, dok je Aleksandrin bidermajer uhvatila njena kuma, Miljana Kulić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.