BUDITE U TRENDU: Oversize košulje jarkih boja apsolutni su hit proleća i leta

Oversize košulje jarkih boja trend su koji će suvereno vladati ovog proleća i leta, a mi vam donosimo predloge kako da ih nosite i izgledate šik.

Kombinovaće se gotovo sa svim odevnim komadima, počev od farmerica širokih nogavica, preko mini-suknji, pa sve do biciklističkih helanki.

Međutim, čak i ako ste fanovi svedenijih izdanja, postoji način da izgledate šik, a da iznesete trend koji influenserke već obožavaju, a mi vam donosimo najbolje predloge koji će vas inspirisati za sjajna modna izdanja.

Sportska elegancija

Izvadite omiljene crne pantalone iz garderobera i uparite ih sa nebesko plavom košuljom. Za naglašen struk samo treba da je upašete. Uz dobre naočare i torbu, kao i svedene aksesoare, čak i uz patike bićete trendi, nevezano za to da li ste ovaj kombo izabrali za posao ili opuštenu popodnevnu šetnju.

Bermude ili biciklističke helanke i oversize košulja

Možda ovako nešto nije svačija "šoljica čaja", ali ćete zagarantovano biti primećeni. Takođe, modni stručnjaci savetuju da kombinujete više jakih boja, pa čak i one koje se inače "ne slažu", poput ružičaste i crvene. Narandžasto - ljubičasti kombo je nešto što ćemo u narednom periodu često videti na ulicama, te se ne plašite da izađete iz svoje zone komfora i odvažite se za nijanse koje "vrište" proleće/leto.

"Razbijte" monotoniju slip haljina

Slip haljine već nekoliko godina odvažno "sede" na tronu najomiljenijih odevnih komada. Međutim, ako zaista želite da modnu igru popnete na novi nivo, dodajte oversize košulju sličnog materijala i vežite je oko struka. Ovaj izgled, gotovo inpirisan osamdesetim upotpunićete dobrim aksesoarima.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Elle.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još