TRI MOJE DEVOJKE SU ABORTIRALE: Filip Car otkrio nepoznate detalje privatnog života pre "Zadruge" (VIDEO)

Nakon svadbenog veselja Dalila Dragojević i Filip Car boravili su u hotelu gde su igrali Igru istine. On je na njeno pitanje "Da li je neka njegova devojka abortirala" ispričao detalje prošlosti za koje javnost nije znala.

- Da li si ti neko ko može da promeni neke navike koje mene nerviraju - pitala je ona.

- Ceo život se uči, i ne samo da želim nego i mogu... Želim da idem kući da igram šah sa ocem. Vreme mi je i za dete, ja mnogo volim decu, skoro mi je trideset, želeo bih da sve što nisam uspeo u životu, da to dete uspe - rekao je Filip.

- Da li je ikada neka tvoja devojka zatrudnela? - pitala je Dalila.

- Da, jedna je imala spontani, druga je htela da abortira, treća ostane trudna, a ja bio u nekom drugom filmu, živeo sam ludo i brzo, nisam bio u dobrom filmu. Ona je imala dvoje dece od pre, mi se nešto posvađali, ona je tvrdila da ja ne bi bio ozbiljan, ona neće moći da funkcioniše, predstavila je to kao da sam ja sa njom zbog seksualnog odnosa, a ja nisam bio takav. Preselili se 25 kilometara od kuće, da bih plaćao stan. Bio sam u takvoj priči - rekao je Car.

- Mislim da se nikada nećeš promeniti - ubacila se Dalila.

- Bio sam u takvoj priči da kada mi zazvoni telefon, ja moram da idem. Jedan dan dolazim, vidim da nema stvari ništa, od druga uzmem telefon vidim da je ona na stori ubacila pesmu, snima da ide preko granice, drugi dan ne mogu da je dobijem. Treći dan me zove Barbara, kaže mi da je ona u ku*cu, kaže mi da je njena odluka da abortira, ja joj poslao pare i to je to. Posle smo bili opet zajedno, ali ništa od toga. Mene hapsila policija i otišao u ku*ac. Sudbina me nije htela. Moja majka je strašno bila protiv nje - pričao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još