Sajam zaštite i bezbednosti u maju

Međunarodni sajam zaštite i bezbednosti biće po 36. put održan od 27. do 30. maja na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom ministarstava unutrašnjih poslova i rada i socijalne politike, a uz podršku Ministarstva telekomunikacija, najavio je juče u Privrednoj komori Srbije organizator ove izložbe Zoran Gligorić. Na sastanku Udruženja za obezbeđenje Privredne komore Srbije on je rekao da se do sada već prijavilo 45 izlagača, koji će predstaviti "sve vrste zaštite" na 3.400 kvadratnih metara, u halama 1 i 14. Predviđen je i grupni štand, na oko 150 kvadrata.

Sajam će imati bogat prateći program, u vidu stručnih skupova i drugih manifestacija, koji će započeti dvodnevnim savetovanjem, posvećenom protivpožarnoj zaštiti. 

Predviđeni su okrugli stolovi o fizičko-tehničkom obezbeđenju, zaštiti na radu, zaštiti informacija, kao i poslovnih dokumenata u firmama, kako na računarima tako i u papirima. 

Prošlogodišnji sajam, na kojem su s najsavremenijom opremom bili prisutni i inostrani izlagači iz 16 zemalja, posetilo je 3.000 ljudi, a ove godine, sudeći prema povećanom interesovanju izlagača, zbog kojeg je povećan i izložbeni prostor, očekuje se mnogo više posetilaca, rekao je Gligorić.

("Pregled")

Pogledajte još