JEDNOG MONSTRUMA SAM STRPALA U ZATVOR, I NJEGA ĆU: Viktorija Mitrović odlučna u nameri da se osveti Marku Osmakčiću

Viktorija Viki Mitrović kometarisala je pred zadrugarima činjenicu da je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem i poručila da će ga poslati u zatvor zbog ponašanja prema njoj.

Naime, ona je sedela u dvorištu sa Filipom Carem, Dalilom Dragojević i Lazarem Čolićem Zolom sa kojima je pričala o Markovom ponašanju, kao i da je prema njoj dobar samo da bi otišla da prekine trudnoću.

- Ja sam jednog monstruma tako strpala u zatvor, evo sad u julu treba da izađe, pa strpaću i njega. Ja ih tako prikupim pa ih pošaljem gde im je mesto. On je lud, baca mi fore, bio je sa mnom "cici, mici", a posle ne može da me gleda. To je radio samo da bi me nagovorio, ne može on mene - rekla je Viki.

- Ja sam rekao, uvek bih stajao iza toga. Ali, odluka je na devojci - dodao je Zola.

Filip se umešao u razgovor i otkrio kako bi on rešio takvu situaciju.

- Rekao bih da nisam spreman, oboje nismo spremni. Ne treba nam sad to i je*i ga, a ne ovako.

- Pričao je da će izaći odavde, da više ne želi da dolazi u Srbiju. Da njemu nije problem da plati kaznu 50.000 evra - rekao je Zola.

- Neće on izaći iz Srbije. Sad ja lepo mogu kod lekara, da uradim ultrazvuk, zakažem kiretažu, da se 'očisti' i onda polako. Juče je bilo juče, a danas je danas. Samo da ja odem kod lekara, da čujem šta treba da čujem - rekla je Mitrovićeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još