NIKAD ZGODNIJA: Ivana Nikolić pokazala savršeno izvajano telo u minijaturnom bikiniju (VIDEO)

Otkako su se pojavile na muzičkoj sceni Srbije, članice grupe "Hurricane" ne prestaju da izazivaju pažnju domaće javnosti.

Kako su donele odluku da posle pet godina prekinu zajedničku saradnju i da svaka od njih započne samostalnu karijeru, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nalaze se na oproštajnoj turneji širom Evrope.

Tri devojke već nedelju dana putuju Austrijom i Francuskom, a Ivana je juče na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda kada "Uraganke" imaju slobodan dan.

Lepa plavokosa dama zahvaljujući svojim poslovnim obavezama uživa na Azurnoj obali. Dvadesetsedmogodišnja Nišlijka pozirala je u jednom zabavnom parku u Sen Tropeu, a nakon toga objavila je video-snimke koji su oduševili njene pratioce.

Naime, zgodna pevačica snimala se odevena u minijaturni bikini tigrastog dezena koji je otkrio njeno izvajano telo i bujne obline.

Nakon objave poznate dame, nizali su se komentari oduševljenih fanova koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivana_boom_nikolic/Instagram

Pogledajte još