KUKAVICE I PI*KO, ZAKOPAJ SE ŽIV U ZEMLJU: Viktorija Mitrović progovorila o abortusu i žestoko oplela po Marku Osmakčiću (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu prekida trudnoće Viktorije Mitrović.

- Kako si Viki? - pitao je Milan zadrugarku.

- Jako mi je loše, nisam znala da to ovako funkcioniše, ali biće bolje kroz par dana. Osećam se prazno - rekla je Viktorija.

- Da li je istina da si želela da odustaneš u jednom momentu? - pitao je voditelj.

- Iskreno, kada sam ustala iz kolica, pomislila sam: "Ja ne mogu ovo", ali već sam dobila tabletu i bilo je kasno... - odgovorila je Viktorija.

- Marko Osmakčić, čak i u ovom trenutku tvrdi da Viktorija nije ni bila trudna, u momentu abortusa, postavljao je katastrofalne video-snimke Viki... - napomenuo je Milošević.

- Dečko nije normalan... Ako nisam bila trudna čemu izlazak iz rijalitija, čemu ceo haos, čemu lažiranje smrti... Ja imam rezultate krvi, bete, sve ima u produkciji. Ja nisam neko ko bi lažirao ovako nešto... - odgovorila je Viki.

- Da li te je pogodilo ovo? - nastavio je Milan.

- Kukavicama je mesto u rupi. Nema potrebe da se sve prebacuje na mene. Donela sam najbolju odluku u svom životu. Slobodno može da slavi... Dečko je ozbiljan bolesnik... Šta da se očekuje od monstruma, najniže udara... Sve će da mi plati, neću mu ostati dužna, on je najveći šljam. Dečko, prekini sa svim, jer sve što kažeš, tvoje reči nisu validne. Dobićeš tužbu! Kukavica si, pi*ka, zakopaj se živ u zemlju - izjavila je Viktorija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još