MOJ ZET ZASLUŽUJE ČISTU DESETKU: Dejan Dragojević žestoko prozvao bivšu suprugu Dalilu i Filipa Cara, nastao haos u Beloj kući (VIDEO)

Tokom emisije "Uspomene zadrugara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima su prikazane uspomene Filipa Cara.

- Nisam video svoje slike iz mladosti. Mislim da situacija kod kuće uopšte nije dobra, čim ja ne vidim te slike sa porodicom, a sem Dalile me ništa ne zanima - rekao je Car.

- Meni ovo nije za pohvalu, da li je muškarac ili žena u pitanju. Van svake pameti mi je ona kocka. Slično ponašanje sa svakom. Videla sam neke momente gde sam bila najviše povređena, pa mi je to zaparalo oči. Njegov osmeh gde sam ja u prodavnici. Ne može mi niko reći da sam ja u tim momentima bila srećna. Trudila sam se da ne pokažem koliko nisam bila srećna, a rušili su se svetovi u meni. Prevazišla sam sve to - rekla je Dalila Dragojević.

- Ne ide ni meni ni tim devojkama na čast, a nimalo se ne ponosim time - rekao je Filip.

- Nemam komentar - rekla je Aleksandra Nikolić, nekadašnja Careva devojka, koja se našla u klipu.

- Ja ću jedino ovu vezu smatrati validnom i to je to - dodao je Car.

Potom je Dejan Dragojević dobio reč i tom prilikom ušao u sukob sa svojom bivšom suprugom Dalilom.

- Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, a što se tiče ovoga, lepe uspomene. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negde gde sam gledao sa mržnjom i besom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte - rekao je Dejan.

- Zbog ovoga je Dejan meni za pobedu, ustane čovek i komentariše. Ovi sad ovamo, voleli se, mrzeli, a nemaju šta da kažu. Nama jeb*li majke zbog ovakvih komentara - ubacio se Marko Đedović.

- Nenaštelovan sam, susreo sam se sa mnogim ženama i odnosima, ne vidim sebe kroz te neke odnose. Najviše mi je žao, jer kad mi se vežu te uspomene, a time se čovek ne diči i ne ponosi - ustao je Car.

- Ja neću dozvoliti da se skrnavi Filip na bilo koji način. Ja znam da sve te osobe koje su u trenucima bile slobodne i on isto, i te kako im je tada odgovarao. Mislim na sve i ne intresuje me ko će se pronaći. On je bio rak rana mnogima. On je neko kome su udeljiavni saveti vezano za mene, koji se i dan danas gleda od strane drugih - rekla je Dalila.

- E, sad ću ja da budem bezobrazan. Ja sam napu*io Aleksandru tada. Peva se pesma o belom džipu, a zna se da ja hoću to da kupim. Zašto ti imaš potrebu indirektno... Šta ti imaš potrebu da ležiš kod Marka Đedovića, kad je moj krevet pored? - skočio je Dragojević.

- Ja imam prava da komentarišem. Zet ovo i ono. Možda ti je zet i zbog Aleksandre. Nemoj da me uzimaš u usta, ja tebe ne uzimam u usta - vikala je Dalila.

- Ma odje*i od mene. S obzirom da po drugi ili treći put provlači Aleksandru, niko nije bezobrazan - odbrusio je Dejan.

- On je juče mene podbadao na mom klipu - vikala je Dragojevićka.

- Hoćete da komentarišem gaće i patike, koje su vam bile šifra? Razbijena je moja šolja, ja se ne obazirem na to - rekao je Dejan.

- Aha, njemu je žao što nisam dolazila zbog njega. Zet može da bude na osnovu tvoje devojke, mene više niko neće provlačiti. Neću da ćutim! Dosta mi je više - vikala je Dalila.

- Šta god da uradim ovde, kontradiktorno mi je. Ni jednu žensku osobu nisam prokomentarisao koje su bile u snimku. Komentarisao sam moj i Filipov odnos. Da je on zaslužen u delu gde se mneni život vraća u normalu, jeste - rekao je Dejan.

Nakon rasprave Car se obrušio na Dalilu.

- Šta ja da kažem sada, šta ljudi meni naprave od uspomena? Sad bih im jeb*o mamu - rekao je Car.

- Hoćeš li ići na cigaru - pitala je Dalila.

- Skloni mi se sa očiju - odbrusio je Filip, pa je ušao u pušionicu.

- Je l' ih nazivaš kur*ama? Je l' da me komentarišu kur*e ili da me ne komentarišu - vikao je Car.

- Realno, stala je u tvoju odbranu. On je na kontu toga hteo nju, razumeš - rekao je Stefan Karić.

- Šta razumeš - uletela je Dalila.

- Pa, da je hteo da te podbode - rekao je Karić.

- Pa, naravno - rekla je Dalila.

- On je kvaran i ume da podbode, ponekad. Da su Mina i Aleksandra imale komentar, to ti ne bi odgovaralo, a ni ovo ti ne odgovara - rekao je Car.

- Ne, problem je u tome što znam da imaju komentare - rekla je Dragojevićka.

- Svaki put si ustala, bila sa mnom ili ne, rekla si da si bila voljena i poštovana u braku, to mi je za poštovanje. Na tome ti svaka čast. On je taj koji je menjao iskaze. Pa, je l' moram ja da budem sudija - vikao je Car.

- Sad smo čuli kako oni tumače moje žurke i odlaske u krevet - rekla je Dalila.

- Mene Aleksandra Nikolić nije zanimala kada je trebalo da me zanima. Rekao sam joj: "Nemoj da ja počnem da pričam, jer ti neće biti dobro. Ni u vezi, ni u narodu i dalje. Kad ja budem počeo da pričam, a da ne pominjem imena". Ja nisam neko ko trkelja. Ja sam čuo mnoge priče o njoj i ovde i napolju. Ja mogu da joj kažem: "Ko si i šta si to ti?" Pa, da krenem od hapšenja - urlao je Car na Dalilu i nastavio:

- Ja te pitam šta ti je bolje, da pričaju ili ne pričaju - vikao je Car.

- Ovde je bilo u pitanju poniženje mene, pa i tebe. Podsmejavanje kako ti je*eš nekoga, a Dalila sedi pored njega - urlala je Dalila.

- Zašto ne prepustiš nekome drugom da osudi - rekao je Car.

- Meni je muka više da slušam: "Zet, zet i zet" - dodala je Dragojevićka.

- Problem je što je on srećan u ovom odnosu, a nije bio srećan ranije. Sa mnom ga boli odnos, jer se vidi da je devijantan. Na kraju, epilog, je da je ona ispala najgora, a on pozitivac. Ona ima averziju na njega, jer misli da nije iskren. Smatra da je i dalje voli, da bi na keca bio sa njom, da neće biti sa Aleksandrom... Ja sam mrežica na ping pong stolu, a ja sam linijski sudija koji juri ofsajd - rekao je Car.

- Batali te priče, ping pong i ostalo, a nema potrebe za tom tenzijom - rekla je Dalila.

- Ja da ne bi bio žrtva, ja vam je*em mamu maminu, pljujem vas i sve ostalo. Sad ćeš da vidiš šta je frka, kad dođe voditelj - urlao je Filip.

- Znaš li ti koliko ja knedli gutam, za neke za koje smatram da sam kvalitetnija - rekla je Dalila.

- Ovoj sam dva puta rekao da zaveže usta žvalava, da se ne bi kapije hvatala. Neću da pričam, ne zanima me da ja budem taj koji će da donosi sudove o tuđim životima. To što on upakuje da bude zanimljivo, a skrnavi, toga sam ja svestan. Pusti nemoj to, samo nemoj da me vređaš - vikao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još