MLAD I USPEŠAN: Otkriveno ko je novi dečko Jovane Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić, nakon razvoda od Vojislava Miloševića, pronašla je novog dečka s kojim uživa u ljubavi.

Par je odlučio da se skloni iz Srbije, te je sebe častio luksuznim putovanjem, a voditeljka se oglasila iz Španije, i potvrdila da je u srećnoj vezim.

- Najviše te fotografiše onaj ko te najviše voli - napisala je kratko Jeremićeva u opisu fotografije sa plaže, ističući da je pozirala voljenoj osobi.

Da je Jovana konačno pronašla svoju srodnu dušu za "Alo!" je potvrdio izvor blizak paru, koji ističe da se novi izabranik odlično slaže s njenim okruženjem, ali da voditeljka ne želi da njena veza bude javna.

- Jovana je konačno srećna. Pronašla je nekoga ko može da joj parira. Ima kraj sebe stabilnog muškarca, ostvarenog, mladog i uspešnog. On razume njen posao, kao i njenu ogromnu ambiciju da bude sve bolja - objasnio je sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

- Već ga je upoznala sa ljudima iz svog okruženja i oni su oduševljeni njenim novim izborom. Iako je srećna i zaljubljena, ona ne želi da eksponira novog izabranika jer on nije deo javnog sveta i ne treba mu medijska pažnja. Želi prvo da se uveri u stabilnost njihovog odnosa, kako im pritisak javnosti ne bi narušio sklad - istakao je izvor blizak Jeremićevoj, koji objašnjava da je, prema svemu sudeći, ovo muškarac o kojem je maštala.

- Sa bivšim suprugom je u odličnim odnosima, pričaju o svemu i odavno je spremna za novu ljubav. Nije želela da žuri, bila je sama sve dok nije upoznala nekoga ko može da joj parira. Posvetila se ćerkici Lei, poslu, karijeri kao i rešavanju stambenog pitanja. Trenutni partner joj je velika podrška u tome, daje joj dovoljno prostora, i nije nimalo ljubomoran - zaključio je izvor.

Kako piše portal "Republika" Jovana je u vezi sa Nenadom Šankovićem, sinom poznatog, uspešnog i uticajnog ginekologa.

- Ne želim da pričam o novom partneru, opekla sam se mnogo puta. Ovoga puta sve čuvam za sebe. Čovek nije iz javnog zivota I ne želi da se eksponira, a ni ja ne želim da to bude ispred mog posla - rekla je Jovana.

Izvor: Alo!/Republika.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još