Američka komičarka vređala Srbe, Ejmi Vajnhaus samo povod!(video)

Ostaje nam samo još da se pitamo da li je američkoj publici zaista samešno da u emisiji koja bi trebalo da nasmeje publiku slušaju predavanja o Balkanu, ratnim zločinima, genocidu...

Čelsi Hendler izgleda da misli da je Srbija zemlja u kojoj nema ni struje ni vode, pa je tako sirota komičarka bila začuđena činjenicom da Srbi imaju Fejsbuk i da mogu da idu i na koncerte.

Čelsi je bilo posebno simpatično to što je Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući.

-Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje - rekla je američka komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu.

Dragan boljševičko ime?

Čelsi izglea da zaista ništa ne zna o Srbiji, pa tako misli da je Dragan veoma popularno boljševičko ime.

Kolega komičar u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac "onaj tip koji je prebio Rokija", na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.

- Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga - ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali tako što je izneo pogrešne informacije.

Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga možda mislila da ide u Kazahstan.

Stari stereotipi ili nedostatak ideja i smisla za humor. Da li Srbi i Amerikanci zaista imaju tako različit smisao za smešno?

(old_image)
Pogledajte još