ASTROLOZI OTKRIVAJU: Koja tri horoskopska znaka ignorišu "crvene zastavice" u vezi?

Da li imate prijateljicu koja uvek izlazi sa pogrešnim tipovima – ulazi u odnose sa ljudima koji su skloni varanju, sa zauzetim ili muškarcima koji nisu nimalo ljubazni prema ženama? I dok vi i vaše druge prijateljice možete da vidite očigledne "crvene zastavice", vaša prijateljica jednostavno ne može. Ako se pitate zašto neki ljudi naizgled zanemaruju sve znakove, šanse su da je objašnjenje u njihovoj natalnoj karti. Saznajte koja tri horoskopska znaka će najverovatnije ignorisati "crvene zastavice" u vezi.

Bik

Kada je ljubav u pitanju, horoskopski znak Bik ceni stabilnost iznad svega. Kada su u vezi, učiniće sve što mogu da zadrže status kvo. Bik je zemljani znak, pa je vrlo realan. Mnogo puta će prepoznati "crvene zastavice", međutim, Bik je strpljiv i sačekaće dok stvari ne krenu na bolje.

- Ako ste ih maltretirali, oni će biti spremni da oproste sve dok njihov svakodnevni život ide utabanim stazama - kaže astrolog.

Strelac

Strelac, vatreni znak Zodijaka koji voli zabavu, takođe će verovatno ignorisati "crvene zastavice" u vezi. Strelac je jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova, kada komuniciraju, oni su direktni i jasni.

- Pošto su tako pošteni i otvoreni u komunikaciji, oni će se zbuniti ako ste nepošteni. Oni će ignorisati "crvene zastavice" i verovati svakoj vašoj reči dok ne odete predaleko - poručuje astrolog.

Rak

Rakovi su po prirodi slatki, osetljivi i super romantični. Prema astrolozima, mnogi znaci upozorenja mogu im izgledati romantično. Ljubavno "bombardovanje", na primer, im je sasvim prirodno. Oni vole da daju i primaju naklonost, i neće razmišljati da je to nešto negativno u vezi. Rakovi su takođe poznati po tome što su spasitelji Zodijaka, tako da će "crvene zastavice" videti kao "slabosti u vezi", i učiniti sve što mogu da "spase" svog partnera.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još