Jankovićeva i Zimonjić na terenu

BEOGRAD, 24. juna 2011. (Beta) - Od tenisera iz Srbije na turniru u Vimbldonu u petak će igrati Jelena Janković i Nenad Zimonjić, koji će se takmičiti u konkurenciji dublova.

Jankovićeva će sa Anastasijom Pavljučenko igrati duel 1. kola protiv Sabrine Lisicki iz Nemačke i Samante Stosur iz Australije, koje su prvi nosioci na turniru. Predvidjeno je da taj meč da bude treći na četvrtom terenu, na kojem takmičenje počinje u 13.00.

Zimonjić će sa Majklom Lodrom iz Francuske, posle dva odlaganja zbog kiše, igrati susret 1. kola muškog dubla protiv Frederika Žila i Portugala i Rubena Ramireza Hidalga iz Španije. Oni će u 13.00 otvoriti program na terenu šest.

Branilac trofeja u Vimbldonu, Rafael Nadal, igraće u 3. kolu poslednji meč na prvom terenu protiv Žila Milera iz Luksemburga. Zanimljiv meč očekuje se na centralnom terenu izmedju četvrtog nosioca Endija Mareja iz Škotske i hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića.

Vodeća na svetskoj rang listi teniserki Karolina Voznijacki iz Danske igraće meč 2. kola protiv Viržini Razano iz Francuske, u 13.00 na terenu dva.

Pogledajte još