OTKRIVENI DETALJI PREVARE: Afera Maje Marinković i muža Aleksandre Subotić traje osam meseci?!

Nakon što se razotkrila afera Maje Marinković i supruga Aleksandre Subotić, Petra Pece Raspopovića, sada su isplivali novi detalji. Naime, par je navodno uplovio u strastvenu romansu još pre osam meseci.

Kako piše Pink.rs Marinkovićeva je pre Zlatibora, gde je nastao skandalozan snimak preljube, zajedno sa Pecom boravila u Crnoj Gori, ali je svog izabranika predstavljala drugačije, kako niko ne bi provalio da je reč o suprugu Aleksandre Subotić.

- Njih dvoje su bili u Crnoj Gori, nije ovo ništa šta su radili na Zlatiboru... Maja je, naravno, morala da krije od svih, pa i od svojih najboljih drugarica, da je u vezi sa Sandrinim mužem, ta njihova afera traje već osam meseci, koliko ja znam. Ne znam kako je mogla tako nešto da uradi drugarici, ipak su se družile, stalno je išla u Novi Sad kod nje i boravila joj u kući u kojoj živi sa tim Pecom - navodi dobro obavešteni izvor, pa nastavlja:

- Ne znam kako bih nazvao tu njihovu romansu, ali da sve puca od strasti - puca! Opet, ni on tu nije čist, kad je tako nešto mogao da uradi majci svog deteta. Po svemu sudeći, Maja je sve to uradila planski, čuvala Aleksandrinu decu, kako bi se približila Peci i započela s njim aferu. Zajedno su se družili, izlazili, išli na ručkove, čak im se i Taki često priključivao. Mislim da on za ovo nije znao, čovek je verovatno šokiran - tvrdi izvor.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još