ZA NEODOLJIV IZGLED: Tri načina da naglasite oči pomoću šminke

Ukoliko više nemate inspiraciju za šminkanje, ili prosto ne možete da trošite previše vremena i truda da biste izgledali lepo, ovo je jednostavniji način. Bez obzira na to koliko godina imate, ova šminka će vam savršeno pristajati. Tri klasika nikada ne izlaze iz mode i uvek su prihvatljivi.

Možete našminkati svoje oči i izraziti ih na neki od ova tri načina.

1. Ovaj izgled karakterišu duge trepavice i naglašene obrve. Takođe, na gornjim kapcima izvucite malo deblji i duži ajlajner kako biste dobili efekat mačkastih očiju. Uz ovako našminkane oči, najbolje ide karmin koji je boje trešnje. Isprobajte i nećete se pokajati.

2. Drugi klasik koji ne izlazi iz mode, dolazi iz 60-ih godina prošlog veka. Trepavice su takođe duge, a senka je veoma izražena i prostire se skoro preko celog kapka. Na krajevima, senka je malo izoštrena tako da dobijete mačkasti izgled. Ideja je da istaknete oči bojama i stilom.

3. Maskara u boji je proizvod koje je bio u modi pre nekih 40 godina. Isprobajte plavu ili možda zelenu maskaru. Dobićete drugačiji izgled koji je zabavan i interesantan. Ovo trend se ranije smatrao skandaloznim, ali se danas vraća na velika vrata i sve više devojaka se opredeljuje da eksperimentiše sa bojom maskare.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još