NADAM SE DA ĆE SE OPORAVITI, MENE JE OPERISAO STRUČNJAK: Krstinja Todorović progovorila o operaciji želuca zbog koje je Miljana Kulić u teškom stanju

Rijaliti učesnica Miljana Kulić podvrgla se operaciji želuca u Turskoj, nakon čega su usledile komplikacije, te je hitno operisana u Kliničkom centru Niš.

Pevačica Kristinja Todorović takođe se podvrgla ovoj intervenciji, a sada se oglasila povodom Miljanine situacije i poželela joj da se što pre oporavi.

- Prvenstveno jako mi je žao zbog Miljaninog stanja, iskreno se nadam da će se oporaviti i svim srcem sam uz nju. Ja sam neko ko je operisan u Podgorici kod vrhunskog stručnjaka i uvek sam za to da kada su takvi zahvati u pitanju da se ide kod proverenih stručnjaka - rekla je Krstinja, pa nastavila:

- Ja nisam imala komplikacije, dobro sam to podnela, osim naravno restrikcije koju moraš poštovati kako bi rezultati bili vidni. To je zaista ozbiljan zahvat koliko god se činilo da je u pitanju rutinska operacija, treba mu pristupiti ozbiljno i odgovorno - kaže pevačica, pa zaključuje:

- Žao mi je zbog Miljaninog stanja i nadam se da će se vrlo brzo oporaviti i da će se vratiti još jača nakon svega - zaključila je Kristinja Todorović.

Izvor: Kurir.rs/Espreso
Foto: krstinja_official/Instagram

Pogledajte još