Šta obući za Exit?

Exit nije Glastonbury pa da su kiša i blato neizostvani deo festivalskog provoda. Međutim, ako ste u kampu ili jednostavno želite da se osećate spremnom i za iznenadne situacije, u vašem "festivalskom koferu" bi trebalo da se nađu gumene čizme i kabanica. Pripremite ih, čisto da biste bili cool, iako sigurno neće biti kiše na Tvrđavi. Svakako nikada kao na Glastou gde su "wellys" (čizme Velingtonke) jednostavno obaveza. Zato je Exit Festival jedan od najprijatnijih na svetu, što se tiče vremenskih uslova.

(old_image)

Sad kad smo pregrmeli opremu za "iznenađenja s neba" (mada, kada pada kiša na muzičkom festivalu zna da bude i najluđi provod!), možemo da pređemo na stvarčice koje su tu da vam bude udobno, ali i da se izdvojite u festivalskoj gužvi...

Ovogodišnji Exit će sigurno biti bez kiše, štaviše biće veoma vrućina, pa svoje "gumenjake" sačuvaju za neku drugu priliku. Možda kupanje pod tuševima u kampu?!

Dame, ako je neka od vas "festivalski gušter", odmah da vam kažemo: štiklicama nema mesta ni na Main Stageu, a posebno ne na Dance Areni! Ako ste "stileto ekspert", nećemo vas sprečavati da probate, naravno. Naš predlog su patike vašeg omiljenog brenda (Startasice ili Vansice sigurno neće izostati ni ove godine!), baletanke ili, ako vam ne smeta prašina po prstićima, ravne sandale. Naravno, opušteni Englezi i Irci će svuda ići u japankama. Ipak, sve "papučoliko" vam ne bismo preporučili, jer u gužvi.... Pa, znate već.(old_image)

Budite slobodni i kreativno otkačeni u izboru odeće, ali imajte u vidu i udobnost, kao i činjenicu da na Petrovaradinskoj tvrđavi uveče malo zahladi. Izaberite seksi šorcić, haljinu ili pantalone samo u vašem stilu, obavezno neku majicu sa "poentom", a za posle laganu jaknicu ili košulju... Mnogo volimo fazon "košulja od dečka" sa kajšem, dobro iskombinovani vintage stil, second hand fazon, ležerne hipi kombinacije, široko & seksi... Sve je dozvoljeno na Exitu, a najviše ćete biti primećeni u gužvi ako budete niko drugi do vi sami!

(old_image)

Detalji - neverovatni, posebni, lični, pomereni, neviđeni... - mogu biti baš to zbog čega će se o vama pričati na Exitu. Ne morate staviti svetleće naočare ili nešto tako tipično sa tezgice na ulazu da biste pokazali svoje festivalsko (vašarsko?!) raspoloženje. Potrudite se da nađete torbu, naočare, nakit, maramu ili šeširić o kojima će se pričati. Naravno, pomenuta majica sa "poentom", tj. nekom ludom porukom, mogu biti baš vaš Exit-pečat.

(old_image)

Muzički festivali su prava prilika da pokažete svu svoju modnu kreativnost i odvažnost... OK, uz neka pravila koja su tu samo da biste se osećali prijatno u svakom trenutku.

Koja je vaša omiljena modna kombinacija za Exit?

Pogledajte još