TAKVA KAO ONA SE RETKO SRETNE: Nikola Grujić Gruja progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Ljiljanom (VIDEO)

Gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Nikola Grujić Gruja i MC Aleks. Voditelj je ovom prilikom upitao Gruju da otkrije kako je protekao njegov prvi susret sa, sada već bivšom ženom, Ljiljanom.

- Kako je protekao tvoj prvi susret sa Ljiljanom - pitao je Tanasijević.

- Najiskrenije ti pričam. Mi smo pričali samo o deci. Niti smo pričali o učešću, niti kako je proživljavala. Imamo najkorektniju moguću komunikaciju. Možda nije došao trenutak - počeo je Gruja.

- Ja toj ženi skidam kapu. Stvarno je žena, tako, mogu slobodno da kažem, da je frajerski iznela tu priču. Pritom, mi žene smo jako sujetne i gledamo da vratimo na neki način, a ona je tako dostojanstveno iznela. Ja joj ovim putem kažem, Ljiljana, skidam ti kapu - rekla je MC Aleks.

- Ja kažem, ona je džek, takva se retko sretne u životu - dodao je Gruja.

- Spekulisalo se, kada ti je ćerka prenela da bi trebao da se skloniš od Mime, da je bila Ljiljana nagovorila stariju ćerku da ti to kaže - rekao je Tanasijević.

- Ja sam se već izjasnio po tom pitanju. Rekao sam da smatram da sam pogrešio i da mislim da to Ljiljana nikad ne bi uradila, nego da je dete osetilo da treba to da mi kaže. Tako je i bilo. Ona je smatrala da ja radim nešto pogrešno - nastavio je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još