ZAPLAKAO ZBOG LJUBAVNICE: Nikola Grujić Gruja i dalje se nada pomirenju sa Mimom Šarac (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnike "Zadruge 5" Mikija Đuričića i Nikolu Grujića Gruju.

- Pogledam, ima zanimljivih klipova. Ljudi se trude, svaka im čast. Te grupe su aktivne i dalje i oni veruju da može da dođe do pomirenja. Nekad se raznežim nekad mi prođu loše situacije. Uopšteno sam i svojih samo par klipova gledao - rekao je Gruja.

- Tvoja sestra je rekla taman posla, ne daj Bože nikome takvu snajku - rekla je voditeljka.

- Ona je bežala od rešavanja problema, terala je inat sa drugim moomcima. Mislim da se uopšte nije ponela kako se nosi devojka koja kaže da joj je stalo, da voli najviše i planira budućnost. Njoj ne mogu ni da verujem kad je patološki lažov. U stanju je da izmisli sve, kao na klipu, to je sve izmišljotina - rekao je Nikola.

- Gruji su zasuzile oči dok je gledao klip - rekla je Ivana.

- Svrbi me oko. Šta znači kad svrbi desno oko? Klip je lep. Pevao sam joj tu pesmu više puta. Naša pesma je od Slobe "Ako neko pita" - rekao je Grujić.

- Na stranu što je on budaletina, ali on je strašno zaljubljen. Mislio sam da će doći sebi kad razgovara sa porodicom i prijateljima - rekao je Miki.

- A šta ako bude nešto od toga, ako je ona bila iskrena? Koliko god to delovalo da nema veze s mozgom. Hoćete prihvatiti ako sam u pravu? Možda smo baš jedno za drugo, jer smo katastrofa. Živeli bismo na klupi - rekao je Gruja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još