JANJUŠ JE BIO AFERA, KRISTIJAN SIMPATIJA, A DEJANA VOLIM: Aleksandra Nikolić iskreno o svojim muškarcima

Aleksandra Nikolić progovorila je o svim svojim muškarcima. Starleta je ispričala da je sa Markom Janjuševićem Janjušem imala aferu, priznala da je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, kao i da se kaje što je Filipa Cara gađala kamenom. Ona je dodala i da nijednog momka nikada nije volela kao Dejana Dragojevića.

- Ne stidim se afere s Janjušem! Bila sam slobodna devojka, dopao mi se i bili smo zajedno. To je sada prošlost - priča Nikolićeva, koja na pitanje da li je tačno da se nabacivala Kristijanu Goluboviću odgovara:

- U "Zadruzi" sam bila zaljubljena u njega. Eto, priznajem! Desilo se, šta da radim. Naravno, nikada ništa nismo imali.

Pored Janjuša i Kristijana, Aleksandrino srce osvojio je i Filip Car. Njihova ljubav je trajala kratko, a završila se tako što su se međusobno izvređali. Starleta je tokom burne svađe gađala kamenom momka iz Crikvenice pred kamerama "Pinka".

- Ma on je tek daleka prošlost! Kajem se što sam Filipa gađala kamenom, nije trebalo to da uradim.

Na komentare da je smuvala Dejana Dragojevića samo da bi se bolje plasirala u rijalitiju odgovara:

- Zaljubila sam se u Dekija, a zatim ga i zavolela. Smatram da sam zaslužila bolji plasman u finalu, ali šta je tu je. Pritom, ne mislim samo da je greška što je Dalila bila druga, već i mnoga druga mesta nisu pripala pravim ljudima. Ma, Dalilom se i ne bavim i nisam ljubomorna na nju, jer sam ja kraljica.

Izvor: Informer.rs
Foto: alex_mima/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.