IZBACILA SAM SAMO DVE NAMIRNICE: Mia Borisavljević otkrila kako je nakon porođaja smršala devet kilograma

Mia Borisavljević prošle godine rodila je drugu ćerku Teu, a nakon porođaja imala je 9 kilograma viška. Međutim, uz redukovanu ishranu uspela je da se reši suvišnih kilograma i telo vrati u top formu.

Pevačica je sa jelovnika potpuno izbacila večeru, kao i dve vrste namirnica koje su uglavnom glavni krivci za višak kilograma.

- Ne jedem belo brašno i šećer. Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže - rekla je Mia za "Hit Informer".

Ona je dodala i da čitavog života vodi računa o načinu ishrane, a poznato je i da redovno trenira.

- Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem, iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli - zaključila je pevačica.

Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić imaju i stariju ćerku Emu, koja je rođena 2018. godine, a prošlog meseca venčali su se nakon 10 godina ljubavi.

Izvor: Hit Informer
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još